Érdekesség

„Egy gyönyörű kis áldás engem választott, hogy az édesanyja legyek” – az 50 éves Naomi Campbell első babáját üdvözli

Naomi Campbell anya lett! Az 50 éves modell nemrég egy megható fotót osztott meg, amelyen kezeivel egy kisbaba kis lábait tartja. A fotókhoz fűzött képaláírás felrobbantotta az internetet, kommentek lavináját váltva ki, amelyekben gratuláltak Campbellnek új szerepéhez.

Mi imádjuk a jó híreket, és szívesen megosztjuk azokat olvasóinkkal is. Úgyhogy örüljünk együtt.

Május 18-án Naomi Campbell azzal lepte meg követőit, hogy egy édes fotót posztolt egy érdekes felirattal. A fotó a kisbaba kezében tartott lábát ábrázolta a következő felirattal: „Egy gyönyörű kis áldás engem választott, hogy az édesanyja legyek. Annyira megtisztelő, hogy ez a szelíd lélek az életemben van, nincsenek szavak, amelyekkel leírhatnám az életre szóló köteléket, amin most veled, angyalom, osztozom. Nincs ennél nagyobb szeretet.”

Campbell nem árulta el, hogy milyen módszerrel üdvözölte lányát, de 4 évvel ezelőtt, az Evening Standardnek adott interjújában a modell megosztotta, hogy szeretne anya lenni, és a tudománynak adott hitelt, mondván: „Most, ahogy a tudomány áll, azt hiszem, megtehetem, amikor akarom”.

Azt is megemlítette, hogy „állandóan a gyermekvállaláson gondolkodik”, és nem lenne semmi kifogása az ellen, hogy negyvenes évei végén anyává váljon.”

A fotó több mint egymillió lájkot kapott, egy csomó kedves kommenttel együtt. Campbell édesanyja, Valerie Morris Campbell az Instagram-oldalán osztotta meg örömét, azt írva: „Gratulálok a lányomnak, Naominak a kislánya születéséhez, több mint izgatott vagyok, hiszen már régóta vártam arra, hogy nagymama lehessek”.

Embed from Getty Images

Az újszülött kislány nevét még nem árulták el, mi pedig kíváncsian várjuk, hogy hamarosan megtudjuk.

Addig is kívánunk Naomi Campbellnek sok sikert a szülőség útján!