Állatok Emberek Megható

Egy leendő anyuka megmentett egy kóbor macskát, és kiderült, hogy mindketten várandósak voltak

Kevés fenségesebb dolog van az életben, mint egy nő, aki elindul az anyává válás útján. Kivéve talán azt, ha ezt az élményt megoszthatja valaki mással is. Lauren Maners állatvédő nemcsak azzal a lehetőséggel volt megáldva, hogy életet teremtsen, hanem azzal is, hogy segítsen egy rászoruló állatnak, aki történetesen épp ezzel egy időben teremtett életet.

Mi biztosak vagyunk benne, hogy valaki éppen hagymát vágott, amikor ezt a történetet olvastuk, és alig vártuk, hogy megosszuk veletek!

1. Lauren mindig is rajongott az állatokért.

A szívből állatbarát Lauren Maners régóta gondozza a rászoruló állatokat, és segít nekik felépülni. Amikor megtudta, hogy gyermeket vár, úgy gondolta, itt az ideje, hogy a terhességre koncentráljon, és az egész „állatok gondozása” melót pihentesse. De a sors úgy hozta, hogy a dolgok ritkán alakulnak úgy, ahogyan azt várjuk.

2. Terhessége utolsó heteiben kiszúrt egy sérült macskát.

A terhessége vége felé Maners egy sérült macskát talált az út szélén, és annak ellenére, amit mondott, egyszerűen nem tudta ott hagyni. Szegény macska nagyon sovány volt, és bár Lauren és a barátja megpróbálták felkutatni a gazdáit, nem találták őket, és rájöttek, hogy kóbor macska.

3. Kiderült, hogy a macska is várandós anyuka volt.

Amikor megnézte a macskát, Lauren meglepődve tapasztalta, hogy ő is terhes. Elvitték az állatorvoshoz, és miután meggyőződtek róla, hogy minden rendben van a kicsikkel, Lauren anyai ösztönei működésbe léptek, és annak ellenére, hogy közel volt a szülés időpontja, úgy döntött, hogy a macskát is befogadja.

4. Lauren és a macska csodálatos élményben osztozott.

A macskát „Dove”-nak nevezte el, és a 2 leendő anyuka a terhességük utolsó heteiben kötődött egymáshoz. Szinte minden idejüket együtt töltötték, támogatták egymást, és annyira összhangban voltak, hogy még együtt is vajúdtak!

5. Ki fog előbb kipukkadni – tűnődött Lauren.

Azon a napon, amikor Lauren elment megszülni kislányát, Kylie-t, valószínűleg nem számított arra, hogy 6 új kiscicát lát, akik épp most jöttek a világra. Dove valószínűleg Laurennel egy időben szült, és ez az édes egybeesés még különlegesebb volt.

6. Lauren egy gyönyörű kislánynak adott életet, és Dove mind a 6 cicája egészséges volt.

Lauren a lányát Kylie-nak nevezte el. És mind a kislánya, mind a kiscicák kiváló egészségnek örvendtek, és készen álltak arra, hogy felfedezzék a világot.

7. A kiscicák sok hónapot töltöttek a családdal, mielőtt új, örök otthont találtak.

Miután több hónapig együtt nőttek, Lauren és férje úgy döntöttek, hogy ideje új otthont találni a cicáknak, és szerencséjükre most a közelben laknak.

Lauren egyik barátja örökbe fogadta a cicákat, és az egész család bármikor meglátogathatja őket.

Szerinted a sors fintora, hogy ez a 2 büszke anyuka összefutott és ugyanazon a napon szült? Ne habozzatok, osszátok meg velünk hasonlóan érzelmes történeteiteket a hozzászólások között.