Érdekesség

Egy művész olyan 3D tetoválásokat készít, amelyek annyira részletesek, hogy úgy néznek ki, mint a tiszta varázslat

Manapság tetoválóművésznek lenni olyan, mint kihívást jelenteni az egész művészeti világnak. A tetováláshoz való sokféle hozzáállás és a sok új stílus miatt egy átlagos tetoválóművésznek szó szerint be kell bizonyítania a világnak, hogy a testművészet a kreativitás tisztességes formája. Mai cikkünkben egy tetováló mesterről van szó, aki nem fél a kísérletezéstől, és számára az emberi test a legjobb vászon a remekművekhez.

Mi úgy néztük Phil Garcia tetoválásait, hogy az állunk a csizmánkba esett. Szeretnénk, ha megnéznéd, hogyan képes egy tetoválóművész ezernyi apró részletet szem előtt tartani, és olyan tetoválásokat készíteni, amelyek mintha életre kelnének.

Phil Garcia románca a művészettel és a rajzolással nagyon korán kezdődött.

Phil Garcia San Diegóban született. Gyermekkora óta szerelmes a rajzolásba és a művészetbe. A művészetbe kezdetben az unalom elől menekült az iskolában. A művészet mellett a művész imád szörfözni és gördeszkázni, és ilyen aktív életmód mellett nem csoda, hogy egy nap a graffitiművészet világát nyitotta meg maga előtt. Ez a pillanat volt a kulcsmomentum, amikor a leendő tintamester rájött, hogy nagy művész válhat belőle.

A művész egészen váratlanul kezdett tetoválásokat készíteni, még magának is.

Ahogy Phil a Tattoonow-nak írt történetében elmeséli, egyszer a barátaival lógott az egyik helyi tetoválóboltban. Ott találkozott egy fiatal tetoválóművésszel, aki lenyűgözte Philt a tehetségével, hiszen elképesztő tetoválásokat készített már ilyen fiatalon, akkor még csak 19 éves volt. És ez volt a döntő pillanat Phil számára, hogy megpróbáljon végre belevágni a tetoválásba.

3. A művész karrierjének kezdete meglehetősen kemény és kihívásokkal teli volt.

Phil azzal kezdte, hogy 2001-ben megrendelte az első gépkészletét. Ahogy a Tattoonow-nak adott interjújában elmondta, eléggé ideges volt, mert egy vagyonba került, és még nem tudta, hogy minden sikerülni fog-e. Emellett folyamatosan figyelte a nagyszerű tetoválókat, ahogyan végzik a munkájukat, és tanult tőlük.

Amikor megérkeztek a gépei, rendkívül boldog volt. Az első dolog, amit csinált, hogy leült és tetoválta magát, ami most úgy gondolja, hogy borzalmas volt. De akkoriban a barátait is meggyőzte, hogy jöjjenek el hozzá és tetováltassanak nála.

A nehezen megszerzett siker végre megérkezett a művésznek.

Mostanra Phil Garcia elismert és keresett tetoválóművész lett, saját, egyedi stílusával. Az Inkppl magazin szerint a rózsákat ábrázoló tetoválásai „világhírűek”. A virágokat és rózsákat ábrázoló képek alkotásainak nagy részét teszik ki, és sokak figyelmét felkeltik a művész Instagramján.

Saját tetoválóstúdiója van, amelyet Inkphiller Studio-nak hívnak, és minden idejét ott tölti, hogy az emberek igazi remekművet láthassanak és viselhessenek a testükön.

Neked melyik tetoválási stílus a kedvenced? Phil Garcia melyik munkája váltotta ki nálad a „Hűha-impulzust”?

via