Érdekesség

Egy művész olyan szédítő tetoválásokat készít, amelyektől tátott szájjal fogsz lefagyni

A tetoválásokhoz való hozzáállás nagyon különböző lehet: az olyan embertől kezdve, aki a teste 100%-át tetováltatja, az olyan emberekig, akiknek eszükbe sem jutna, hogy tintát vigyenek a testükre. De nem számít, hogy milyen messzire vagyunk hajlandóak elmenni a saját tetoválásainkkal, egy tehetséges mester által készített elképesztő alkotás megtekintése mindannyiunk számára nagy esztétikai élvezetet nyújthat.

Felfedeztünk egy igazán tehetséges tetoválóművészt, akinek munkái még azt is lenyűgözhetik, aki nem annyira szereti a tetoválásokat. Szeretnénk, ha vetnél egy pillantást a legkiemelkedőbb műveire, és igazi örömöt szereznél a szemednek.

A sikerhez vezető út nem volt könnyű, de a művésznő felért a csúcsra.

Ryan Ashley Malarkey (DiCristina) akkor szerzett hírnevet, amikor az Ink Master 8. évadának győztese lett. Stílusa jellegzetes, fekete és szürke tetoválásaiba ékszereket és csipkeszerű bőrművészetet épített.

Már évek óta készített tetoválásokat, de az emberek csak azután vették észre a tehetségét, hogy megjelent az Ink Mastersben. Meglepő módon ő lett az első nő, aki megnyerte ezt a műsort annak teljes története során.

A művész tetoválások iránti elhivatottsága első pillantásra is észrevehető

Ryan Ashley abszolút szenvedélyesen szereti a tetoválásokat, nem csoda, hogy tetőtől talpig beborítják. Mindig is lenyűgözte a divat, csak ő úgy döntött, hogy ezt egy kicsit másképp, a testművészet segítségével fejezi ki.

A Fashion Institute of Technology divatiskolába járt, és divatszakon szerzett diplomát. A tetoválóművész azért választotta ezt az utat, mert minél többet akart megtudni arról, hogy az emberek milyen különböző módon használják a divatot arra, hogy benyomást tegyenek másokra.

Ennek a tetoválóművésznek a munkáját széles körben értékelték, és csodálóinak serege egyre csak nőtt.

Miután megnyerte a műsort, a tetoválóművész és barátja megnyitották saját tetoválóüzletüket. Amikor éppen nem a valóságshow forgatásával vagy ruhatervezéssel van elfoglalva, általában az üzletében találod, ahol éppen arra készül, hogy új tetoválást készítsen valakinek.

Sok tetoválóstúdióban megengedett a bejelentkezés nélküli besétálás, de az ő üzletében ez nem így van. Ő inkább előjegyzéssel készíti el a remekműveket. Ezt csak azért teszi, mert szereti, ha nem csak fizikailag, hanem mentálisan is felkészült.

Úgy érzi, hogy egyszerűen nem tud koncentrálni, amikor valaki besétál és egyből tetoválást szeretne. A művésznő jobban szereti tudni, hogy a vendégei mikor érkeznek és mit szeretnének.

A művésznőnek megvan a saját spirituális módja a dolgok elvégzésére.

Amikor tetoválást készít valakinek, olyasmit próbál létrehozni, ami senki másnak nincs. Rengeteg időt tölt azzal, hogy különböző koncepciókon gondolkodik, és bebizonyítja, hogy a divat nem olyasmi, amitől az emberek mind egyformán néznek ki, hanem minden embernek egyediséget ad.

Lézerszerűen koncentrál, amikor tetoválást készít, és nem szereti, ha azt valaki megzavarja azzal, hogy bejelentés nélkül betoppan. Még egy csörgő telefon is zavarja, ezért hajlamos arra, hogy lenémítsa a telefonját, és később ellenőrizze az üzeneteit.

A művésznő bebizonyítja, hogy a kemény munka igazán kifizetődő lehet.

Ryan Ashley mindig is keményen dolgozott azért, hogy észrevegyék. A divatiskolában teljesen uralta az osztályát. Az egész osztályában a legjobb diáknak tartották, és kreativitásban is túlszárnyalta osztálytársait. A diploma megszerzése után azonban csak egy évig képezte magát egy magánstúdióban. Azóta egyedül alakítja ki egyedi tervezési stílusát.

Rengeteg figyelmet és díjat kapott, és több mint 1,5 M rajongója van az Instagramon. Imádja, hogy lehetősége van kifejezni magát, és másoknak is megadja ugyanezt a lehetőséget. Nem érdekli, hogy ruhákról, kiegészítőkről vagy tetoválásokról van-e szó – minden arról szól, hogy mások is megtudják, ki vagy.

Ryan Ashley melyik tetoválása nyűgözött le a legjobban? Megfontolnád, hogy tetoválást készíttess a testedre?