Emberek Érdekesség

Egy nő, aki „összeházasodott” egy rongybabával és „ikreket” vár, megosztja a terhesség útját

Egy 39 éves nő egy rongybabában találta meg álmai férjét. A nő egy teljes körű esküvői szertartás keretében házasodott össze a babával. Most férjével ikreket köszöntöttek, és nem is lehetnének boldogabbak. Az újdonsült anyuka megosztja a terhességgel kapcsolatos tapasztalatait, és azt, hogyan változott meg most a szokatlan család élete.

Egy szokatlan szerelmi történet.

Meirivone Rocha Moraes belefáradt a szingliségbe. A brazil nő olyasvalakit keresett, aki hűséges és megbízható. De kétségbeesésére nem talált ilyen férfit. Elpanaszolta ezt az édesanyjának, aki nos, elhatározta, hogy segít a lányán.

Meirivone édesanyja egy életnagyságú rongybabát készített neki. A rongybaba férfit Marcelonak hívták. Mielőtt bárki észrevehette volna, Meirivone és Marcelo között szerelem bontakozott ki. A pár egy édes esküvői szertartás keretében összeházasodott. Mindketten a legszebb ruhájukat öltötték magukra.

A szülőség érdekesebbé tette az életüket.

A pár egy évvel ezelőtt üdvözölte Marcelinho nevű fiukat. Nemrég pedig a szokatlan család bejelentette, hogy ismét várandósak. Rendhagyó útjuk közepette Meirivone és Marcelo élvezettel ünneplik az élet meglepetéseit.

Családtagok és barátok körében egy fergeteges gender reveal (a baba nemét felfedő) partit rendeztek. A közösségi médián megörökített leleplezés pillanata Meirivone örömét mutatta be. Rózsaszín füst töltötte meg a levegőt, jelezve a kislányuk, Marcela közelgő érkezését. Meirivone azonban később elárulta, hogy ikreknek adott életet.

Meirivone azt mondja, mindketten erőfeszítéseket tesznek a gyerekek neveléséért.

Az élet Meirivone és Marcelo háztartásában olyan, mint egy kirakós játék, ahol mindenki, beleértve a rongybaba apukát és a játékgyerekeket is, beszáll a szülői feladatokba. Azzal, hogy nemrégiben ikrekkel bővült a családjuk, megduplázódott a dinamikájuk, így minden pillanat az érzelmek keveréke. A kihívások ellenére Marcelo segítő kezet nyújt a feleségének. Biztosítja, hogy az olyan feladatok, mint a fürdetés, az étkezés és az alvás közös felelősséggel járjanak.

Az ikrek érkezése stresszessé tette a család dolgait.

A szeretettel és nevetéssel teli, meghitt fészekben Marcelo, a rongybaba apuka is megtapasztalja a stresszt. A növekvő család megnövekedett kiadásokat hoz magával, az ételtől és a ruháktól kezdve a lakbéren át a gyógyszerekig. Az aggodalmak ellenére Marcelo álma a családról és a gyerekekről győzedelmeskedik, és minden kihívás egy lépés a mindig is vágyott élet felé.

Az egyedülálló családi dinamikán túl Meirivone és Marcelo a rongybaba háztartáson túli álmokat is dédelget. Az esküvőjük óta Marcelo naponta szorgalmasan keresgél az interneten azzal a rendíthetetlen elhatározással, hogy saját házuk legyen – teszi hozzá Meirivone. Ennek az álomnak a követése a hullámvölgyek ellenére is töretlen.

A családot néhány „tragikus” esemény is érte.

Drámai fordulatot vett az eseményekben, hogy Meirivone azt állította, hogy Marcelinho babájukat túszul ejtették, és váltságdíjat követeltek az elengedéséért. A kétségbeesett keresés, beleértve a TikTok-videókat és a környékbeli szórólapokat, egy intenzív fejezetet adott a történetükhöz. Szerencsére Marcelinhót épségben megtalálták, és részt vett a nővére babaváró buliján, ami újabb fordulatot hozott Meirivone és Marcelo eseménydús történetében.

Meirivone azzal is megvádolta Marcelót, hogy kétszer is megcsalta őt. Állítása szerint egy barátja sms-e révén tudta meg a dolgot. Az eset nagyon felzaklatta, és megkérte a férjét, hogy aludjon a kanapén. De a pár kapcsolata most erősebb, mint valaha.

via