Érdekesség

Ez a kivételes pár megmozgatja az internetet a történetével, és bizonyítja, hogy az igaz szerelem mindig megtalálja az utat

Kapcsolatukat az emberek gyakran bizarrnak, tragikusnak és irreálisnak tartják. Ennek oka a fogyatékosság téves értelmezése lehet. Hannah és Shane Burcaw azt javasolják az embereknek, hogy nézzenek kicsit mélyebbre különleges kötelékükben, bebizonyítva, hogy ez valójában nem különbözik más szerelmektől. A mai történet a boldogsághoz és a kölcsönös támogatáshoz vezető útjukról szól, amely inspirálhat téged is, és hitet adhat a tiszta szerelemben.

Mi hiszünk abban, hogy az igaz szerelem nem lát olyan különbségeket vagy akadályokat, amelyeket ne tudna legyőzni. És szeretnénk, ha ennek bizonyítékát megtalálnád ennek az igazán különleges párnak a történetében.

Ez a kapcsolat a kezdetektől fogva különleges volt.

Shane és Hannah már több mint 6 éve élnek együtt. Shane gerinc eredetű izomsorvadással (SMA) született, és 2 éves kora óta kerekesszéket használ.

Leendő feleségével, Hannah-val azután ismerkedett meg, hogy a lány az interneten írt neki, és a pár azóta is elválaszthatatlan.

Szerelmük sok akadályon ment keresztül.

A pár 2020 szeptemberében házasodott össze, de ahogy szerelmük virágzott, komoly kritikákkal kellett szembenézniük kapcsolatuk miatt.

Shane az interjújában elárulta, hogy az emberek gyakran azt gondolják, hogy Hannah az ápolója vagy gondozója, és úgy bánnak vele, mint egy gyerekkel, vagy azt gondolják, hogy nem képes normális életet élni. A pár úgy döntött, hogy YouTube-csatornát indítanak, és életük nagyon változatos pillanatait dokumentálják, hogy az emberek lássák, hogy együtt a legboldogabb és legteljesebb életüket élik.

A kapcsolatuk miatt sokan megváltoztatják a nézeteiket.

Shane és Hannah csatornájának már több mint 900 ezer feliratkozója van, és mivel ez a szám egyre nő, az emberek egyre pozitívabban osztják meg gondolataikat és mutatják ki elfogadásukat. Sokak számára ez a duó hatalmas inspirációvá vált.

„A kémiájuk egyszerűen elképesztő, és annyira szórakoztató nézni őket. Nem is nézek egy csomó YouTube-ot, de elkezdtem nézni őket, és imádom az összes videójukat” – mondta az egyik rajongójuk a Zoom interjúban.

A szeretet és a kölcsönös támogatás jobbra változtatta meg ezeknek a partnereknek az életét.

A pár most életük különböző pillanatait éli meg. Az interjújukban bevallották, hogy szoktak vitatkozni, mint valószínűleg minden pár.

„Hannah és én mindketten nagyon szenvedélyes, makacs személyiségek vagyunk, így ha nekem pizzához van kedvem, ő pedig sushira vágyik, jobb, ha elhiszed, hogy heves vita lesz. Lassan megtanulom azt a fontos leckét, hogy a páromnak mindig igaza van, bármi is történjen” – vallotta be Shane.

De ettől eltekintve a családjukban rengeteg a szeretet és a kölcsönös megértés, és senki sem érzi magát megfosztottnak. „Életemben először érzem úgy, hogy nem vagyok teher, mert Hannah teljes mértékben ott van mellettem, és nem érzi, hogy a terhére lennék” – zárta Shane.

Melyik az a pár, akinek a kapcsolatát a leginspirálóbbnak találod? Szerinted mi a legkülönlegesebb Hannah és Shane kapcsolatában?

via