Érdekesség

Ez a művész olyan vibráló botanikai tetoválásokat készít, amelyekkel az emberek a bőrükön érzik a természet leheletét

Tetováltatni elég nagy döntés, különösen azok számára, akik ezt először teszik. De ha egyszer megtalálod a tökéletes tetoválóművészt, aki úgy gondolkodik, mint te, és akinek saját, egyedi stílusa van, a dolgok sokkal egyszerűbbé válnak. Ha pedig lelkes természetrajongó vagy, vagy csak egy olyan tetoválást szeretnél, amely tökéletesen és részletesen megörökíti a világ szépségét, Vanessa Core botanikai tetoválásai valószínűleg megadják neked azt az inspirációt, amire vágysz.

Vanessa Core elismert művész, aki sajátos stílussal rendelkezik.

Vanessa Core egy olaszországi tetoválóművész. Ő az egyik állandó tetoválóművész, aki a milánói Polifamous Tattoo Atelierben dolgozik. Ez a tetoválóstúdió büszkén látja vendégül a tetoválásról mint művészeti formáról pontos, egyedi elképzeléssel rendelkező művészeket, és Core-t a legjobbak között tartják számon.

Botanikai tetoválásait maga a természet ihlette, és mára már több mint 100 000 rajongót vonzott stílusa az Instagram-oldalára.

Core tetoválásainak terveit a természet sugallja, és ez szolgál számára a legnagyobb inspirációként.

Core igazi szenzációnak számít a természet ihlette tetoválásai miatt. Munkái gyakran ábrázolnak gyomokat, virágokat, madarakat, pillangókat, méheket és más gyönyörű teremtményeket. A természet mindig is a fő inspirációs forrása volt, mert mindig változik, és minden nap és évszakban másnak tűnik. A művésznő igazán élvezettel dolgozik olyan emberekkel, akik osztoznak a növény- és állatvilág iránti szenvedélyében.

Saját elképzelése van a természetről, és azt mondja: „A természet állhatatosságában különösen érdekesnek találom, hogy birodalmában semmi sem a mi jó vagy rossz fogalmaink szerint létezik, hanem inkább az egyensúly állandó keresése”.

A művész minden tetoválást sajátos érzéssel kezel.

Vanessát igazán mély érzések kötik minden olyan dologhoz, amit a természet az emberiség segítsége vagy beavatkozása nélkül teremtett.

Azt mondja: „A virágok nyelvétől kezdve a kis lények, például a méhek ökológiai jelentőségéig a nagy ökoszisztémákban, minden projektet azzal a szándékkal vállalok, hogy elmondjak egy történetet arról, hogy ki vagy, mi lehet számodra egy fontos emlék szimbóluma, vagy miben hiszel”.

Ki a kedvenc tetoválóművészed? Miért tetszik a stílusa?

via