Emberek Érdekesség

Harrison Ford és Calista Flockhart életben tartják a szikrát boldog házasságukban, és a titkuk egyszerű

Közel 20 évvel a hátuk mögött úgy tűnik, hogy semmi sem lassíthatja le Harrison Ford és Calista Flockhart szilárd szerelmét. A sok különbözőség ellenére a hollywoodi aranypár jól boldogul egy olyan világban, ahol a tartós románcok ritka kincsnek számítanak.

Minket lenyűgöznek a felbonthatatlannak tűnő kapcsolatok. Utánajártunk, és szeretnénk megosztani veled az álompár hosszan tartó sikerének titkát.

Egy szerelem, amely minden esély ellenére virágzott

Amikor Calista és Harrison először találkoztak 2002-ben a Golden Globe-on, a színésznő 20 perc beszélgetés után ráöntötte az italát. Talán ez a kis ügyetlen baleset segített megtörni a jeget kettejük között. Különösen annak fényében, hogy az Indiana Jones-saga ikonikus akcióhősével való találkozás kissé ijesztő lehetett. Viszont Calista is Golden Globe-díjas, elismert színésznő.

Nyilvánvaló, hogy ők ketten ugyanabban a szakmában dolgoztak, és jól ismerték Hollywoodot, de ha a magánéletről volt szó, nem is lehettek volna különbözőbbek. A férfi kétszer vált el, és már 4 gyermek édesapja. A nő pedig egy frissen örökbefogadott kisfiú egyedülálló édesanyja volt.

A férfi a nő aranyos „kisfia” annak ellenére, hogy 22 évvel idősebb nála.

A 22 év korkülönbség volt a másik „nagy” különbség a pár között. De úgy tűnik, hogy a kor tényleg csak egy szám, ha erről a párról van szó. Miután egy 2003-as interjúban azt mondta, hogy a korkülönbség „nem zavarja”, Calista még azt is bevallotta, hogy „folyton elfelejti, hogy a férfi 22 évvel idősebb” nála. Majd hozzátette, hogy a hollywoodi főszereplő „úgy néz ki, mint egy kisfiú”. Mondván, hogy reggelente elsőre aranyosabb, mint jóképűbb.

Felelevenítette a férfi elkötelezettségét

Az elmúlt néhány évben, mielőtt találkozott Calistával, a hollywoodi szívtiprót éjszakai klubokban látták bulizni. Még azt is bevallotta, hogy egy ideje már nem volt komoly kapcsolata, kivéve a gyerekeivel. Úgy tűnik azonban, hogy a Calistával való találkozás fordulópontot jelentett az életében. Sőt, meglepetésének adott hangot, amikor felfedezte, hogy ”képes egy hosszú távú kapcsolat kialakítására, komoly elköteleződésre”.

A közös élet azt jelenti, hogy a házimunkát is meg kell osztani

A lelkes pilóta, Ford nem áll messze attól a kalandvágyó szuperhőstől, akit a filmvásznon szokott játszani. Ezt a szenvedélyét még a feleségére is átragasztotta, aki kijelentette, hogy a levegőben szabadnak érzi magát, és hozzátette: „Azt hiszem, azért is szeretem (a repülést), mert nagyon bízom Harrisonban”. A szabadtéri hobbija ellenére azonban a másik felével való együttlét és a ház körüli segítségnyújtás az első helyen áll. Az Indiana Jones-hős azt nyilatkozta, hogy csak akkor megy el repülni, sétálni az erdőben vagy mountain bike-ozni, ha előtte elvégzi a felesége által kijelölt házimunkát.

Hozzátéve, hogy a színész örökbefogadott fiuknak, Liamnek is odaadó apukája, aki most 20 éves. 2003-ban még tréfásan kijelentette, hogy bőven van tapasztalata a pelenkázásban, hiszen Liam előtt 4 gyereket nevelt fel: „Jó vagyok a pelenkázásban. Nincs értelme hagyni ezt a tapasztalatot kárba veszni”.

A hallgatás a nyerő trükkjük az örökké tartó kapcsolathoz

A színész köztudottan szűkszavú, és szereti magánéletét magánügyben tartani. Amikor azonban arról kérdezték, mi a titka szilárd házasságának, ezt a tanácsot tudta adni: „Ne beszélj. Bólogass a fejeddel.”
Úgy tűnik, a hallgatás egy nyerő jegy, amit nemcsak a szakmai életében használ, hanem a párkapcsolatában is. És ahogy látjuk, eddig úgy működik, mint a karikacsapás.

Te is úgy gondolod, hogy a hallgatás időnként megmenthet egy kapcsolatot a kényes helyzetektől? Szerinted mi a titkos összetevője egy szilárd és örökké tartó kapcsolatnak?