Érdekesség Film

Henry Cavill elárulta, hogy kirúgták a Supermanből, alig pár héttel azután, hogy bejelentette, visszatér a szerepbe

Mindannyian hajlamosak vagyunk arra, hogy nem kívánt fordulatokkal szembesüljünk szakmai karrierünk során, és a hollywoodi sztárok sem különböznek tőlünk. Henry Cavill pedig, aki közel egy évtizede alakítja Supermant a mozivásznon, nemrég értesült arról, hogy leváltják ebben az ikonikus szerepben. Bár ez a döntés magát a színészt is meglepte, reakciója csodálatra méltó volt, és ezért még jobban becsüljük őt.

Cavill most szomorú bejelentést tett.

A 39 éves színész, aki 2013-ban vállalta el először Superman szerepét, 23,1 millió Instagram-követőjének jelentette be, hogy többé nem alakítja a szeretett szuperhőst a mozivásznon.
Cavill a közösségi oldalán azt írta: „Szomorú hír, mindenki. Mégsem fogok visszatérni Superman szerepébe.” Hozzátette: „ez a hír nem a legkönnyebb, de ilyen az élet.”

A hír sokkolóan érte.

A sztár rajongóinak még inkább lesújtó volt ez a bejelentés, tekintve, hogy kevesebb mint 2 hónapja osztott meg egy Instagram-videót, amelyben elárulta, hogy a következő filmben visszatér Superman szerepébe.

Abban a videóban Cavill megjegyezte: „Hivatalossá akartam tenni, hogy visszatértem Superman szerepébe.” Megköszönte a rajongóinak is, hogy mindig ott voltak mellette: „Köszönöm a támogatást, és köszönöm a türelmet. Ígérem, hogy meg lesz jutalmazva.”

A döntés oka

A 39 éves színész leváltásáról valójában James Gunn és Peter Safran, a Superman-franchise-ért felelős DC Films 2 új vezetője döntött.

Gunn azzal magyarázta a döntését, hogy Cavillt nem castingolja újra, hogy „A történetünk Superman életének egy korábbi szakaszára fog koncentrálni, így a karaktert nem Henry Cavill fogja alakítani.” Azt is hangsúlyozta, hogy a színésszel való kapcsolatuk nincs veszélyben, és hogy nyitottak arra, hogy más projektekben ismét együttműködjenek vele. A DC Films új főnöke megjegyezte: „Nagy rajongók vagyunk, és számos izgalmas lehetőségről beszéltünk, hogy a jövőben együtt dolgozzunk.”

Superman örökre megmarad…

Miután közel egy évtizeden át játszotta a szuperhőst, biztosra vehető, hogy Henry kötődik az ikonikus karakterhez, és szomorú, hogy maga mögött hagyja. A színész azonban bebizonyította, hogy nem neheztel a hirtelen irányváltás miatt, és hogy mindig is a szuperhős érdekeit fogja szem előtt tartani.

Cavill megosztotta: „Superman még mindig itt van. Minden, amit képvisel, még mindig létezik, és a példaképek, amiket állít nekünk, még mindig megvannak!” Majd hozzátette: „Az én időm a köpeny viselésére már lejárt, de amit Superman képvisel, az soha nem fog. Jó volt veletek együtt utazni, előre és felfelé!”

Szerinted melyik színész váltja Cavillt a következő Superman szerepében? Neked is kellett már hirtelen döntést hoznod a karriereddel kapcsolatban?

via