Emberek Érdekesség

Hilary Swank segítséget kér Instagram követőitől a szülés előtt

A szülés csodálatos, de kihívásokkal teli élmény, ezért nagyon fontos, hogy mentálisan felkészülj rá. Ahogy közeledik a szülés időpontja, Hilary Swank gondoskodik arról, hogy minden készen álljon első szüléséhez. A komoly logisztikai és orvosi dolgok mellett úgy tűnik, a hollywoodi sztár tudja, mennyire fontos, hogy képes legyen ellazulni és távol tartani a félelmet a vajúdás alatt. És még a rajongóihoz is fordult, hogy kikérje a véleményüket néhány fontos kérdésben.

Hilary Swank egy ‘nagyon fontos’ kérdést tett fel.

A 48 éves színésznő, aki ikreket vár, idén áprilisban lesz először anyuka. Amióta 2022 októberében megosztotta a világgal a boldog hírt, rajongói támogatják őt és lelkesen követik terhességi útját. Swank ezúttal Instagram-követőitől kért egy kis segítséget.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Hilary Swank (@hilaryswank) által megosztott bejegyzés

„Van egy nagyon fontos kérdésem hozzátok. Egy lejátszási listát készítek a szülésemhez” – osztotta meg Swank az interneten, és azt kérdezte követőitől, hogy a Salt-N-Pepa ’80-as évekbeli „Push It” című slágerét használja-e erre az alkalomra. Miközben a színésznő táncolni kezdett a zenére, elmagyarázta, hogy nem biztos benne, mikor játssza a dalt, „először, utoljára vagy inkább a szülés közepén”.

A táncmozdulataival lenyűgözött minket.

„Nagyon vicces vagy! Fogalmad sincs, mibe keveredsz bele. Ha csodálatos természetes szülésed lesz, akkor nem is fog érdekelni, hogy mi szól, vagy ki nézi. Csak az fog érdekelni, hogy egészséges babák jöjjenek ki” – írta az egyik rajongó, míg egy másik azt tanácsolta: „Én azt mondanám, hogy használd korán, mielőtt a vajúdás túl nehézzé válik. Amint eléred az átmenetet… NEM fogod akarni azt a dalt.”

Swank sztárbarátai is közbeszóltak. ”Az egész szülési lejátszási listám a ’90-es évek hip-hopja volt. Van egy videóm a férjemről, a legjobb barátomról és az anyukámról, amint a lejátszási listára táncolnak, miközben vajúdtam” – írta Alyssa Milano, Lindsay Lohan pedig azt írta Swanknak, hogy „Te vagy a legjobb!”.

via