Érdekesség

Hogyan lett Antonio Banderas és Melanie Griffith csodálatos párosból a legjobb barátokká

Amikor egy kapcsolat véget ér, nehéz lehet megérteni és leküzdeni az összes érzést, amit átélünk. Az a tény azonban, hogy a párkapcsolat mint olyan már nem létezik, nem feltétlenül jelenti azt, hogy nem lehet barátság vagy kiváló kapcsolat azzal a másik különleges személlyel. Elvégre valószínűleg fontos szerepet játszott az életedben.

Antonio Banderas és Melanie Griffith példa erre a fajta kapcsolatra, ezért szerettük volna megosztani veletek a történetüket. Egy szerelmi történetet, de mindenekelőtt a barátság történetét, amely mindenek ellenére kitart.

Antonio Banderas, egy színész, aki épp akkoriban szerzett magának nevet Hollywoodban, és Melanie Griffith, az akkor már elismert sztár, 1989-ben találkoztak, amikor mindketten részt vettek a 61. Oscar-díjátadón.

Míg a színésznő a vörös szőnyegen sétált végig, addig Antonio Pedro Almodóvar rendezővel először vett részt az Oscar-gálán az Asszonyok a teljes idegösszeomlás szélén című film szereplőgárdájának tagjaként.

Az első részvételéről Antonio évekkel később így nyilatkozott: „Amikor először mentem az Oscar-gálára, amikor a Nők az idegösszeomlás szélén című filmet jelölték, a vörös szőnyegre értünk, és hirtelen megláttam egy szőke nőt, aki ismerős volt, mert már láttam őt filmekben, de akkor még nem emlékeztem a nevére. Szóval azt mondtam Pedrónak: ’Ki ez a nő, ki ez a nő, mi a neve?’ Pedro pedig azt mondta nekem: ’Antonio, ő Melanie Griffith.’ Erre én: ‘Ez az, ez az. Ó, Istenem.’

6 évvel később, 1995-ben, amikor mindketten a Hárman párban című spanyol romantikus vígjátékban játszottak, a romantika bekopogtatott hozzájuk. Antonionak ekkorra már sikerült nagy hollywoodi produkciókban szerepelnie olyan színészek mellett, mint Tom Hanks, Meryl Streep és Brad Pitt. Egy ideje már elvált volt feleségétől, Ana Lezától is. Melanie szintén nemrég vált el második férjétől, Don Johnsontól.

Melanie így nyilatkozott erről a pillanatról: „Azonnal beleszerettem Antonióba. Egyszerűen belezúgtam”.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

MELANIE (@melaniegriffith) által megosztott bejegyzés

Antonio nem sokkal kapcsolatuk kezdete után egy észak-karolinai tengerparton kérte meg a kezét. 1996 májusában házasodtak össze, szeptemberben pedig egyetlen közös lányukat, Stella del Carment köszöntötték.

Melanie-nak már volt két gyermeke az előző házasságaiból, Alexander és Dakota, akik Antonio gyermekei lettek.

Házasságuk 18 évig tartott, és 2014-ben közös megegyezéssel ért véget, a pár legtöbb követőjének meglepetésére. Véget vetettek életük egy olyan szakaszának, amely tele volt intenzitással és cinkossággal. Barátságuk és családi kapcsolatuk azonban örökre megmarad.

A spanyol színész megemlítette a jó kapcsolatot, ami a válásuk ellenére is összehozza őket. Egy interjúban azt mondta: „Úgy emlékszem azokra az évekre, mint egy nagyon pezsgő és gyönyörű időszakra. Már nem vagyok Melanie férje, de ő a családom. Valószínűleg az egyik legjobb barátom, ha nem a legjobb. A családom ott van: Dakota, a kis Stella és Alexander.”

Melanie azt is több mint világossá tette, hogy a szeretet és a rajongás közös a kapcsolatukban. A közösségi médiában nem tudja abbahagyni, hogy támogassa Antoniot, és egyúttal emlékezzen az együtt töltött időre.

„Boldog születésnapot a robosztusan jóképű ex-férjemnek, Antoniónak! Mindig szeretni foglak” – írta egy bejegyzésében. Azt is posztolta: „Gratulálunk ANTONIO!!! Oscar jelölés a legjobb színésznek!!! Annyira örülök neked és annyira büszke vagyok rád!!! Bravo Guapo!!!”

A közismert színészek ezekkel a nyilatkozatokkal nyilvánosan és nyíltan bizonyítják, hogy házasságuk vége nem vetett véget jó kapcsolatuknak, ahogyan Melanie gyermekeié sem Antonioval. Dakota így fogalmazott: „A mostohaapám, Antonio Banderas berobbant az életünkbe. Annyira élénk és vicces volt, és az angolja… elvont volt. És mi teljesen elképesztőnek találtuk. Annyira hevesen, nagyon és hangosan szerette anyámat, a testvéreimet és engem, hogy ez örökre megváltoztatta mindannyiunk életét.”

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

MELANIE (@melaniegriffith) által megosztott bejegyzés

Melanie és Antonio házassága hullámvölgyekkel teli volt (mint mindenki másé), élvezték az együtt töltött időt, és tudták, hogyan kell a szerelmüket a legteljesebben megélni. De azt is tudták, mikor van itt az ideje, hogy külön utakon járjanak anélkül, hogy elveszítenék az egymás iránt érzett nagy szeretetüket.

Ez a két színész az élő bizonyíték arra, hogy a volt házastárssal is lehet jó kapcsolatot fenntartani, megőrizni a tiszteletet, sőt, remek barátok és bizalmasok lehetnek.

Milyen a kapcsolatod a volt pároddal? Szerinted lehetséges jó kapcsolatot ápolni az ex-el?

via