Érdekesség

Hogyan mutatja meg Keira Knightley és James Righton sajátos életmódja az egészséges házassághoz vezető utat?

Bár soha nem gondolta, hogy meg fog házasodni, mert már fiatal korában nem érdekelte a házasság, ma Keira Knightley az egyik legsikeresebb házasságot vezeti a brit zenésszel, James Rightonnal. A pár azonban nem éppen a legtöbb híresség természetes rendjének felel meg, így házasságuk ritkaságszámba megy a hírnév világában.

Mi imádjuk a normálisnak tűnő celebpárokat, és szívesen elárulnánk, mi a titkuk a példás házassághoz.

1. Lehet, hogy ellentétes személyiségek, de mégis ugyanazok a szokásaik.

Keira Knightley és James Righton 2011-ben ismerkedtek meg egy közös barátjuk révén egy partin. Valóban hiszünk abban, hogy az ellentétek vonzzák egymást, és Knightley ezt meg is erősítette, amikor azt mondta: „Ő az a fajta ember, aki a legvilágosabb fény lesz minden szobában, míg én az vagyok, aki a sarokban ül”. Azt is mosolyogva vallotta be, hogy Righton sokkal kedvesebb nála.

A szokásaik viszont nagyon kiszámíthatóak, hiszen mindketten őszintén szeretnek egy nyugodt estét filmnézéssel vagy csak beszélgetéssel tölteni. Az Igazából szerelem sztárja azt is leírta, hogy ő és férje is „kockafej”, így sok közös érdeklődési körük van.

2. Támogatják egymást és a családot helyezik előtérbe.

A pár teljes mértékben vállalja a szülőséget 2 lányuk, a hatéves Edie és a kétéves Delilah számára, és nem hagyják, hogy a pénz és a hírnév háttérbe szorítsa a családot. Ennek eredményeként 2021 októberében a színésznő kiszállt az Apple TV+ Az Essexi kígyó című sorozatának főszerepéből, hogy 2 lányuknak és az ő egészségüknek és biztonságuknak szentelhesse magát.

Az Anna Karenina színésznője ráadásul őszintén beszélt az anyaság hullámvölgyeiről, és ahogy alkalmazkodott a nehézségekhez, mindig ott volt támogató férje, akire támaszkodhatott. Cserébe a színésznő biztosította, hogy ő lenne az első ember Righton mellett, ha valaha is bajba kerülne.

3. Tudják, hogyan kell egyensúlyt teremteni a karrier és a magánélet között.

Míg a legtöbb művésznek nehézséget okoz a nagy felelősség és a szoros időbeosztás, a párnak úgy tűnik, nincs ilyen problémája. A Büszkeség és balítélet sztárja megosztotta, hogy bármennyire is elfoglaltak mindketten, mindig megtalálják a módját, hogy részt vegyenek egymás világában, hogy ne távolodjanak el egymástól.

Knightley szerint a sikeres házasság az egyensúlyról szól, amit elég nehéz fenntartani, hiszen mindenkinek meg kell oldania a saját dolgait, miközben közös életet is kell építenie. Ennek megfelelően a színésznő most Londonban él a családjával, és időnként az Államokba repül, ha a munka hívja.

4. A magánéletüket távol tartják a reflektorfénytől.

A pár kapcsolatuk kezdete óta mindig is úgy gondolta, hogy ők tudják a legjobban, mit szeretnének a kapcsolatuktól, nem pedig a külvilág. A titokban szervezett esküvőjük Mazanban, egy kis francia faluban pedig ennek élő bizonyítéka volt.

A Kódjátszma sztárja úgy véli, hogy a sikeres házasság legfőbb kulcsa, hogy Hollywood őrülete ellenére is sikerüljön normális életet élni. Ami pedig a magánéletét illeti, Knightley olyannyira szűkszavú, hogy a paparazzók ritkán örökítik meg a családjával közös kiruccanásait. Ráadásul a sztár még a közösségi médiában sem aktív.

És ami igazán segít, hogy Righton teljesen egyetért azzal, ahogyan felesége kezeli a magánéletet, mert ő maga is nagyon zárkózott.

5. Sosem estek áldozatául az egészségtelen versengésnek.

Sikerük másik kulcseleme, hogy képesek támogatni egymás művészi törekvéseit anélkül, hogy versengenének egymással. Amikor megkérdezték, hogy felesége híressége befolyásolja-e zenészi karrierjét, a Klaxons énekese és billentyűse azt mondta: „A zene az zene. Ez a dolog azért lesz ott, mert ő az, aki, de azt mondanám, hogy egy elég bejáratott banda vagyunk.”

Sajnos a Klaxons sikere zenekarként nem volt tartós, és Righton úgy döntött, hogy 2015-ben feloszlanak, így Knightley kétségtelenül a híresebb a kettőjük közül. Azonban ez, illetve az eltérő keresetük soha nem volt probléma egyikük számára sem. Sőt, a Vágy és vezeklés sztárja biztosította, hogy a fizetések összehasonlítása soha nem fordult meg a fejében, mert nem úgy nevelték, hogy ne ez lenne a normális.

Izgalmas hír, hogy Righton első szólóalbuma, a The Performer már megjelent, így ki tudja, lehet, hogy a színésznő hamarosan kevesebbet fog keresni zenész férjéhez képest. De nyilvánvaló, hogy egyikőjüket sem érdekelné túlzottan!

Ti hogyan tartjátok erősen a kapcsolatotokat? Hogyan tudjátok egyensúlyban tartani a karriereteket és a magánéleteteket?