Érdekesség Nők

Hogyan néz ki a 15 legszebb 40 év feletti híresség a hétköznapi nők szerint?

A Glowday esztétikai klinika felmérést végzett, hogy kiderítse, melyik 40 év feletti híresség tudja a legjobban megőrizni a báját. Mint kiderült, a felsorolt híres nők közül nem mindegyik tölt sok időt azzal, hogy a szépségápolási eljárásokkal foglalkozzon.

Úgy döntöttünk, hogy megmutatjuk olvasóinknak ezt a listát, és egyúttal eláruljuk ezeknek a híres szépségeknek a titkait.

15. Kate Beckinsale, 47 éves

Kate Beckinsale színésznő, aki leginkább olyan filmekből ismert, mint a Pearl Harbor – Égi háború, a Van Helsing és az Underworld sorozat. A megkérdezettek 8%-a említette őt. Semmi különöset nem használ a bőrének ápolására, csak egyszerű szappant, naptejet és olajokat.

14. Claudia Winkleman, 49 éves

Az angol televíziós műsorvezető azt mondja, hogy nincs szigorú szépségápolási rutinja. Néha még az ágyba is úgy fekszik le, hogy nem távolítja el a sminkjét. Az egyetlen dolog, amit Winkleman javasol, hogy aludj többet.

13. Helen Mirren, 75 éves

Helen Mirren még mindig keresett színésznő, aki számos népszerű filmben játszik. De érdemes megjegyezni, hogy nem tartja magát szépnek. Nem hajlandó megosztani a szépségtitkait, de ha történetesen egy drogériában lenne 20 dollárral, azt rúzsra, szájceruzára és hidratálóra költené.

12. Davina McCall, 53 éves

Embed from Getty Images

Davina McCall angol színésznő és televíziós műsorvezető. Reggeltől estig motiváló öngondoskodási rutinja van. Felkel, amint felkel a nap, gyakran néz a tükörbe, sokat mozog, vitaminokat szed, kollagénteát iszik, és csak egészséges ételeket eszik. Szabadidejében szeret sós fürdőt venni és egy jó könyvet olvasni.

11. Kate Hudson, 41 éves

Nem meglepő, hogy a színésznő felkerült erre a listára. Nagyon odafigyel a külsejére és a táplálkozására. Rengeteg szépségápolási terméket használ, kozmetikushoz jár, és nem szégyell arcmaszkot viselni, még repülőgépen sem. Hudson rengeteg vizet iszik és meditál. Úgy véli, hogy a szépség titka az egészség.

10. Sarah Jessica Parker, 56 éves

A Szex és New York főszereplője azt mondja, hogy szakemberekkel dolgozik, akik szépítik a haját, miközben nem használ semmilyen különleges szépségápolási terméket – csak szappant, sampont és hidratálót reggel és este.

9. Nigella Lawson, 61 éves

Embed from Getty Images

Nigella Lawson brit újságíró, gasztronómiai író és televíziós szakács. Megosztotta egyik szépségtrükkjét: mosogató kesztyűt használ, hogy hámlassza és remek állapotban tartsa a bőrét.

8. Reese Witherspoon, 45 éves

A Hatalmas kis hazugságok főszereplője és Oscar-díjas Reese Witherspoon korához képest igazán fiatalnak tűnik. Az erőnléti edzést kombinálja a nagy intenzitású kardióval, sok zöldséget eszik, nem fukarkodik a naptejjel, mindenhová vizet visz magával, és időt szakít az öngondoskodásra.

7. Kate Moss, 47 éves

Kate egy szupermodell, akit a szavazók 15%-a választott. A legnagyobb bőrápolási titka, hogy egy tál jégkockákból, hideg vízből és uborkaszeletekből álló tálba mártja a fejét, és addig tartja benne az arcát, ameddig csak tudja. Ez azonnal csökkenti a puffadást és feszesíti a bőrt.

6. Tess Daly, 51 éves

Tess Daly újságíró és televíziós műsorvezető. Azt mondja, hogy reggel és este tisztítja, tonizálja és hidratálja a bőrét. Emellett meditál, jógázik és úszik. Reggelente a ugrókötelezés ajánlja. Ez segít felébredni, és beindítja a keringést.

5. Naomi Campbell, 50 éves

A szavazatok 20%-ának köszönhetően egy újabb szupermodell került fel a listára. Naomi Campbell arcradírt, hidratáló spray-ket és krémeket használ, csak munka előtt sminkeli magát, és lefekvés előtt mindig eltávolítja. Campbell szerint az egész arról szól, hogy hidratált maradjon és ragyogó, fényes legyen a bőre.

4. Victoria Beckham, 46 éves

A brit énekesnő és tervező mindenképpen megérdemli ezt a magas pozíciót. A rendszeres arcmasszázsra esküszik, fényterápiát és természetes arcápolási termékeket használ, és nagy rajongója a szemmaszkoknak. Emellett nem tud élni különböző hidratáló krémek nélkül.

3. Kim Kardashian, 40 éves

Kim Kardashian nagy hatással volt a sminkmesterekre szerte a világon, hiszen az ő legfőbb titka a nagyszerű smink. Kim szerint egy kanál cukor segít ragyogni a bőrnek. Az édességet a tusfürdőjéhez is hozzáadja “a gyengéd hámlasztás érdekében”.

2. Jennifer Aniston, 52 éves

Jennifer Anistont nem kell bemutatni művészi tehetségének és emlékezetes megjelenésének köszönhetően. Ez pedig nemcsak a génjeinek, hanem erős akaratának is köszönhető. Jeges vízzel mossa az arcát, az infravörös kezelésekre esküszik, tornázik és meditál, a bio szépségápolási termékeket részesíti előnyben, a kávéját pedig zellerlére cseréli. Szinte soha nem használ sminket, és kerüli a hajának túlzott hőkezelését.

1. Jennifer Lopez, 51 éves

A színésznő és énekesnő a szavazatok 38%-át kapta, és ezzel vitathatatlanul az élen végzett, 4%-kal megelőzve Anistont. Ugyanakkor nem szívesen beszél a koráról és a külsejéről, mert szerinte minden korban fiatalos és időtlen. Legfőbb trükkjei az őszinteség, az érzelmei feletti kontroll és az olívaolaj, ami édesanyja szépségtitka volt.

Egyetértesz ezzel a listával? Szerinted ki érdemli meg az első helyet? Írd meg nekünk az alábbi hozzászólásokban.