Érdekesség

Így találkozott Kate Winslet álmai férfijával egy háztűz alatt: „Egy melltartóval és útlevelekkel futottam ki”

Néha a szerelem váratlanul történik, kiszámíthatatlanul kopogtat az ajtódon. Szeretett színésznőnk, Kate Winslet az évek során csodálatos románcokkal áldott meg minket, így neki is kijár, hogy szeressen, és hogy mélyen szeressék. A férjével közös története furcsán indult, de végül tündérmesévé vált.

Mi hiszünk abban, hogy a szerelem bármilyen körülmények között megtalálható – ezért örömmel osztjuk meg Kate Winslet és férje szerelmi történetét.

Kate már kétszer volt házas.

A Titanic sztárjának szerelmi élete nem volt könnyű. Neki, aki karrierje szempontjából nagyon sikeres volt, korábbi házasságai nem úgy alakultak, ahogyan azt remélte. Kate első házassága mindössze 3 évig tartott, a második pedig 8 évig. 2000-ben Mia, 2003-ban pedig Joe édesanyja lett.

Mivel sosem tudhatjuk, mi történik valójában a házaspárok között, Kate ezeket a szavakat osztotta meg velünk, amikor válásairól kérdezték: „Rengeteg olyan embert ismerek, akik nem állnak a nyilvánosság előtt, akik több házasságon is keresztülmentek, tényleg. És egyszerűen csak ilyen lapokat osztott nekem az élet. Nem terveztem, hogy így lesz. És tudod, nem volt könnyű.”

Egy nap életveszélyes helyzetbe került.

2011-ben A-listás sztárunk lányával, Miával és fiával, Joe-val együtt nyaralt Necker Islanden, a milliárdos Richard Branson tulajdonában lévő Virgin Limited Edition által üzemeltetett luxus magánszigeten. Egy nap a tartózkodásuk alatt tűz ütött ki, és felemésztette az ingatlant, ahol tartózkodtak.

Szerencsére a nő a gyerekeivel együtt ki tudott menekülni a veszélyből. Visszaemlékezett az aznap történtekre, és azt mondta: „Fogtam egy melltartót, az útleveleket és a gyerekeimet”. De amikor menekült abból a veszélyes helyzetből, olyan találkozásra került sor, amely örökre megváltoztatta az életét.

Azonnal kapcsolatot teremtettek és egymásba szerettek.

Aznap Kate megismerkedett Ned Rocknrollal, az ingatlan tulajdonosának unokaöccsével, aki szintén a szigeten tartózkodott egy szomszédos rezidencián. A nő így emlékezett vissza: „Ő volt az egyetlen fickó, akinél volt fejlámpa és egy pár cipő, mindenki más mindent hátrahagyott”. Finoman szólva is furcsa módon futottak össze, de azóta is együtt vannak.

Az igazi neve Edward Abel Smith, de Ned Rocknroll néven fut. Azért döntött úgy, hogy megváltoztatja, mert úgy gondolta, hogy az eredeti neve „unalmas”. Kate élvezte a társaságát, és azt mondta, „elég eredeti személyiség”.

2012-ben kötötték össze az életüket.

Ned 2012 nyarán kérte meg Kate kezét, és még ugyanezen év decemberében New Yorkban kötötték össze az életüket. Egy közeli forrásuk azt mondta, hogy az esküvőre zártkörű szertartás keretében került sor, amelyen csak a 2 gyermeke és nagyon kevés barát és családtag vett részt.

Bár sok részletet nem tudunk az esküvőről, biztosak vagyunk benne, hogy legalább olyan figyelemre méltó lehetett, mint a szerelmi történetük. A pár 2013-ban üdvözölte Bear nevű fiukat, aki immár Kate harmadik gyermeke.

Ned nagyon támogatja feleségét és családját.

Kate többször is megosztotta már, milyen szerencsésnek érzi magát, hogy férjével, Neddel lehet. Gyakran emlegeti őt „rendkívüli élettársként”. Támogatja őt munkája során, és gondoskodik róla és kis családjukról. Azt is megértjük, miért nevezte őt „szupermenő, szuperemberi, otthonülő apukának” egy interjú során, amikor róla kérdezték.

Még a vezetéknevét is visszaváltoztatta Smith-re, mert felelősnek érzi magát a gyermekéért, és szeretne példát mutatni. Kate végre megtalálta a lelki társát. A tűzvész napján kihagyott egy katasztrofális helyzetet, de nyert egy szerető és gondoskodó családot: „Hiszem, hogy idegenek találkozhatnak, és az életük annyira megváltozhat, hogy egyszerűen nem tudnak visszatérni ahhoz az emberhez, aki valaha voltak”.

Hiszel abban, hogy lehetséges a szerelem megtalálása a potenciális káosz közepette? Kérjük, oszd meg velünk a véleményedet a hozzászólásokban!

via