Érdekesség

Ismerd meg azt a 7 nőt, akiket a Victoria’s Secret választott ki az „Angyalok” helyett – A nőiesség sokszínű szépségét ünnepelve

A Victoria’s Secret újjáalakul, megújul és becsomagolja híres angyalszárnyait – fő céljuk, hogy a világ vezető szószólójává váljanak a nők számára. A „VS Collective” egy újonnan alapított, 7 teljes értékű, a játékot megváltoztató nőből álló csapat, és ez csak a kezdetét jelenti egy olyan platformnak, amely megváltoztatja a Victoria’s Secret jövőjét.

Hiszünk a befogadásban, és szeretjük, ha a nők hősnők, ezért meghívunk, hogy ismerd meg velünk együtt az új, friss Victoria’s Secret nagyköveteket!

A Victoria’s Secretet az 1970-es években alapították, nem sokkal azután, hogy Roy Raymond megpróbált fehérneműt vásárolni a feleségének, és elégedetlenül távozott a ronda, virágmintás nejlon hálóingekkel, amelyek megvásárolhatók voltak. Azóta a cég neve közismert lett. A márka fehérneműiről, ruháiról, szépségápolási termékeiről és természetesen 1998-ban bemutatott, gyönyörű szupermodelljeiről, azaz Angyalairól ismert. A képen Elsa Hosk, Adriana Lima és Romee Strijd látható, és ők csak néhányan az Angyalok történetének hatalmas listáján szereplő domináns szépségek közül.

1. Adut Akech

Adut Akech menekült, a mentális wellness támogatója és modell. Az 1999-ben született modell 2017-ben debütált modellként, 2018-ban és 2019-ben pedig a models.com az „Év modelljének” választotta. „A VS Collective tagjának lenni egy olyan különleges pillanatot jelent, és áldottnak érzem magam, hogy egy olyan csoport tagja lehetek, amely ünnepli és erősíti az egyéniséget” – tette hozzá Akech.

2. Priyanka Chopra Jonas

Priyanka Chopra Jonast nem kell bemutatni, színésznőként, producerként, énekesnőként, vállalkozóként és még sok minden másként ismerjük. A 2000-es Miss World szépségverseny győztese olyan társadalmi ügyeket támogat és hangoztat, mint a nők jogai, a környezetvédelem és a nemek közötti egyenlőség. A VS Collective-hez való csatlakozásáról a színésznő a következőket mondta: „A legjobban azért izgulok, hogy az új vásárlók, és azok, akik mindig is a Victoria’s Secret vásárlói voltak, úgy érezhessék, hogy képviselve vannak, és ide tartoznak.”

3. Paloma Elsesser

Paloma brit származású, svájci-amerikai plus size modell. Az Instagramon fedezte fel a híres sminkmester, Pat McGrath, és azóta olyan márkáknak állt modellt, mint a Nike, a Fenty Beauty és a Mercedes-Benz, nemrég pedig a Vogue címlapján szerepelt. Ő „több mint izgatott, hogy ilyen minőségében a Victoria’s Secret partnereként támogathatja közös küldetésünket, hogy elfogadjuk és ünnepeljük a nőiesség óriási nagyságát és szépségét”.

4. Amanda de Cadenet

Amanda de Cadenet – újságíró, fotós, GirlGaze alapító és az egyenlőség szószólója – csatlakozik a VS csapatához, és ő lesz a házigazdája egy visszatérő podcastnak, amelyben a VS alapító tagjai figyelemre méltó történeteket és nézőpontokat osztanak meg egymással. A VS Collective-ről azt vallja, hogy „a valódi változás belülről indul, és hogy egy összehangolt emberekből álló csoport képes megváltoztatni a kultúrát”.

5. Megan Rapinoe

Megan Rapinoe LMBTQIA+ aktivista, béregyenlőségi keresztes lovag és profi labdarúgó. A 2012-es londoni olimpián és a 2015-ös és 2019-es FIFA női világbajnokságon többszörös aranyérmet szerzett Megant a FIFA legjobb női játékosának választották 2019-ben. „Olyan gyakran éreztem magam kívülállónak a szépség- és divatiparban tevékenykedő márkáknál, és nagyon örülök, hogy olyan teret hozhatok létre, amely MINDEN nő valódi spektrumát látja” – tette hozzá, amikor csatlakozott a VS Collective csapatához.

6. Valentina Sampaio

Valentina Sampaio brazil LMBTQIA+ aktivista, színésznő és modell. 2019 augusztusában ő lett a Victoria’s Secret első nyíltan transznemű modellje. A transzneműek egyenlőségének és tudatosságának szószólója, és harcolt hazájában a transzneműek diszkriminációja ellen. Amikor csatlakozott a legújabb VS Collective-hez, Valentina azt mondta: „A Victoria’s Secret, mint erőteljes globális platform, elkötelezett amellett, hogy megnyitja ezeket az ajtókat a hozzám hasonló transznemű nők előtt, ünnepelve, felemelve és támogatva MINDEN nőt”.

7. Eileen Gu

Eileen Gu mindössze 17 évesen világbajnok szabadstílusú síelő, az ifjúsági és női sportok szószólója és modell. Amikor csatlakozott a VS Collective-hez, így nyilatkozott: „Megtiszteltetés számomra, hogy egy ilyen inspiráló női csoport tagja lehetek, és hogy egy olyan márkával dolgozhatok, amely igyekszik áttörni a határokat, és arra használja a platformját, hogy felemelje, bajnokként és szószólóként támogassa a nőket szerte a világon”.

Hiányozni fognak a Victoria’s Secret angyalai? Hiszel abban, hogy az új VS Collective pozitív változást hoz majd a modell- és divatiparban?