Érdekesség

Ismerd meg Sarah Nicole Landry-t, a 4 gyermekes anyukát, akinek küldetése, hogy minden nő jól érezze magát a saját bőrében

Sarah Nicole Landry egy olyan nő, aki szívét-lelkét beleadja abba, hogy az önszeretet üzenetét terjessze mindenki számára. Ez a hölgy egy blogger, aki egy rendkívül sikeres Instagram-oldalt birtokol, ahol az önszeretethez vezető útjáról ír, és inspiráló fotókat posztol magáról. Ezen kívül szerető feleség és anya is, és nyíltan beszél a nőiesség és az anyaság minden küzdelméről. Különleges üzenete sokak szívéhez eljutott, és ma szeretnénk, ha többet megtudnál erről az inspiráló nőről.

Az önszeretethez vezető út egy válással kezdődött.

Sarah egészen élete egy döntő pillanatáig alaposan megválogatta, milyen fotók kerüljenek az Instagramjára, és ügyelt arra, hogy minden testi hibát elfedjen. A róla kialakított kép komoly figyelmet keltett, de amit az emberek valójában nem láthattak, az az igazi Sarah volt. A nő pedig éppen egy válás közepén volt.

Így gondolkodik: „Nagyon sovány voltam, és beteg, stresszes, mégis mindenki gratulált, hogy milyen jól nézek ki. Ez egy kirívó eset és szemnyitogató tapasztalat volt, hogy mennyire bálványozzák a „vékonyat” és a „soványat”. Lelki harc lett belőle, amikor egészségesen kellett visszatérnem, de segített megérteni, hogy a sovány nem boldogság. A sovány csak egy másfajta egészségtelen volt a testem számára.”

A nő véletlenül tanulta meg élete legnagyobb igazságát.

Sarah fogyástörténetéről kiderült, hogy messze nem egy tündérmese. Mint bevallotta, az ilyen történetek mindig egy szomorú nővel kezdődnek, és egy boldog nővel végződnek. De ez nála másképp volt. A végén táplálkozási zavarai voltak, zsírfóbiája és minden korábbinál nagyobb volt a szorongása a teste és a külseje körül.

A nő felidézi, hogy hosszú utat kellett megtennie, hogy megváltoztassa a belső narratíváját, és meglepő módon ebben a gyerekei segítettek neki. Az első fotózása után a középső lánya azt mondta neki: „Anya, mindenki csak azért szeret téged, mert lefogytál”. És ez volt az az ébresztő, amire Sarah-nak szüksége volt. A gyerekei észrevették, hogy a validációját a mérete adja, nem pedig az, hogy milyen ember vagy kreatív nő.

A testével való elégedettség hozta meg neki a boldogságot.

Most Sarah, a négygyermekes anyuka tökéletes önbizalmat sugároz természetes és teljesen szerkesztetlen fotóin. Megmutatja terhességi csíkjait, telt idomait és narancsbőrét, és mindezt nagy büszkeséggel teszi. A legjobb barátjával, Shane-nel kötötte össze az életét, és ettől az igazán támogató és szerető férfitól további önbizalmat kap ahhoz, hogy önmaga lehessen.

Kapcsolatukról így nyilatkozott Sarah: „Mivel először barátok voltunk, nagyon jó pillanatképet kapott az életemről és rólam is, mint egészről. Nem volt kedvem senkivel sem megjátszani magam, ő pedig tisztában volt az életem sok nyers és valós aspektusával, és ez egy remek alap volt, amire építkezhettünk!”.

Üzenete minden embernek egyszerű, mégis sokatmondó.

Sarah Instagram-oldala sokak számára jelentett egy kis friss levegőt. Naponta rengeteg kommentet kap a posztjai alá, és az emberek nem győzik mondani neki, hogy ő egy olyan ember, aki „életeket ment”. A rajongói elismerik, hogy segít nekik meglátni, milyen gyönyörű a saját testük, és hogy Sarah megtanította őket arra, hogy a gyűlöletet szeretetté változtassák, ha a saját testükről van szó.

A nő erőteljes tanácsokat ad minden anyának, aki küzd az önszeretet megtalálásáért. Azt mondja: „Nem takarhatjuk el, hogy mit jelent az önszeretet mindenki számára, mert mindannyian annyira másképp adjuk és fogadjuk a szeretetet. Szóval figyelj magadra a mindennapi pillanatokban. Azokra a pillanatokra, amelyeket igazán jónak és kiteljesítőnek érzel – ha odafigyelsz arra, hogy mik azok, akkor többet tudsz belőlük csinálni. Ugyanígy fordítva is. Ha elkezded észrevenni azokat a dolgokat, amelyek kiváltják az öngyűlöletet, elkezdheted eltávolítani őket az utadból. Sokszor ez arra is vonatkozik, hogy kit követsz és kinek adsz tekintélyt a közösségi médiában”.

Szerkeszted a Facebookon vagy az Instagramon közzétett fotóidat? Mit gondolsz a nyers és szerkesztetlen felvételeidről?

via