Érdekesség

Jane Fonda meglepő randizási szabálya 85 évesen – Miért nem randizik senkivel, aki idősebb 20-nál

Jane Fonda, az őszinteségéről ismert ikonikus színésznő olyan randibombát dobott, ami lángra lobbantotta az internetet. A 85 éves hollywoodi legenda egy Heather McMahan komikusnak adott nemrégiben készült podcast-interjúban elárulta egy szokatlan randizási szabályát, amely felhúzta a szemöldököket és vírusos vihart kavart. Készülj fel Fonda kíméletlen, normákat felrúgó és címlapokra kerülő szerelmi és párkapcsolati nézeteire!

Az Absolutely Not című műsor interjúja során Fonda bevallotta, hogy ha a 80-as éveiben lenne egy szeretője, annak 20 évesnek kellene lennie. Az érvelése? „Mert nem szeretem az öreg bőrt” – szögezte le.

Míg McMahan és a podcast csapata nevetésben tört ki, Fonda komoly maradt, hangsúlyozva álláspontját. Az interjú gyorsan vírusként terjedt, és vegyes reakciókat váltott ki a rajongók és a kritikusok körében egyaránt.

A TikTok-on közzétett podcast-klip különböző reakciókat váltott ki. Egyesek üdvözölték Fonda merészségét, „kecskének” nevezve őt, míg mások „Én is, Jane” kommentekkel csatlakoztak. A támogatás közepette voltak olyan kérések is, hogy ne „töröljék” Jane-t, elismerve humoros szándékát.

Fonda sosem zárkózott el attól, hogy elmondja a véleményét a magánéletéről. 2018-ban kijelentette, hogy nem kíván visszatérni a randizási színtérre, és 2021-ben megismételte, hogy nem vágyik romantikus kapcsolatra.

A színésznő, aki következetesen megkérdőjelezi az öregedéssel és a kapcsolatokkal kapcsolatos társadalmi normákat, romantikus összefonódások nélküli életet választott.

Az évtizedeken átívelő, illusztris karrierjéről ismert Fonda bepillantást engedett a „felnőtté válás” egyedi szemléletébe. A Stellar magazinnak adott interjújában hangsúlyozta, hogy „most [84 évesen] fiatalabbnak érzem magam, mint a 20-as éveimben voltam”, és ezt annak tulajdonította, hogy egész életében arra törekedett, hogy „fiatalabbá váljon”.

A fiatalságot a „könnyed” és tehermentes állapotként jellemezve Fonda kiemelte a jelenben való élet és az élet bizonytalanságainak elfogadása fontosságát. Azt is hozzátette, hogy idősebbnek lenni valóban azt jelenti, hogy megértjük, mi a fontos az életben.

Romantikus múltjával kapcsolatban Fonda 2018-ban elárulta, hogy három házasság után „bezárta a boltot” és lezárta a randizós életét. Utolsó kapcsolata, a zenei producer Perryvel nyolc évig tartó házassága 2017-ben barátságosan ért véget.

Miután korábban háromszor volt házas, Fonda magánélete a színészi karrierje mellett a közvélemény érdeklődésének tárgya is volt. A párkapcsolatokról és az öregedésről való nyitottsága továbbra is vitákat inspirál a társadalmi elvárásokról.

Jane Fonda életmódja és őszintesége fenntartja az emberek érdeklődését. A maga módján csinálja a dolgokat, és megmutatja nekünk, hogyan lehetünk hűek önmagunkhoz. A szerelemről, az öregedésről és a boldogság megtalálásáról szóló gondolatai velünk maradnak, és túlmutatnak a hollywoodi hírnevén.

via