Életmód Érdekesség

Japán tudósok elárulják, mit mond a vércsoportod a személyiségedről

Kiderült, hogy most még leírást is kaphatsz magadról a vércsoportodnak megfelelően. A Japánban megjelent Ketsueki-Gata alapvetően egy vércsoportos személyiségelmélet. Ha azon gondolkodsz, hogy milyen munkát szerezz, vagy kivel randizz, nézd meg, mit tanácsol a véred.

Szeretnénk megosztani veletek azokat a titkokat, amelyeket az ázsiai tudósok feltártak. Japánban ez nem tréfadolog, ezért ha ezt az országot tervezed meglátogatni, mindenképpen vidd magaddal a jegyeidet és ismerd a vércsoportodat.

0

Az 0 vércsoportú emberek magabiztosak, határozottak, nagy az állóképességük és mindig a dolgok jó oldalát nézik. Nagy felelősségtudatuk miatt mindig számíthatsz rájuk. Bár elég jól kijönnek másokkal, jobban szeretnek egyedül lenni. Azonban hajlamosak közömbösséget tanúsítani mások iránt, és főként önmagukra koncentrálnak.
Tipikus munkamániások, akik kimerülésig dolgoznak.

A

Az A vércsoport jobban jellemezhető introvertáltnak, értelmesnek, visszafogottnak és őszintének. A vágyuk, hogy pontosak legyenek, néha a tökéletességre törekszik. Ha valami nem a terveik szerint alakul, akkor ez okot ad a stresszre.
Egészen gyakori, hogy túl érzékenyek. Rosszul kezelik a stresszt a magasabb kortizolszint miatt, ezért el kellene gondolkodniuk néhány olyan pihentető hobbin, mint a jóga vagy a festés.
Kétszer is meggondolják a dolgokat, mielőtt cselekednek, ez megbízhatóvá teszi őket. Az emberek értékelik őket azért, hogy milyen kedvesek és szelídek. Az A vércsoportú emberek nem mutatják ki érzelmeiket, csak akkor bíznak meg valakiben, ha a bizalom már létrejött.

B

A B vércsoportú emberek kreatívak, kíváncsiak és aktívak. Bár ezt a típust önzőnek írják le, az ilyen vérű emberek a leggondoskodóbbak.
Erős individualista tulajdonságokkal is rendelkeznek, nem próbálnak megfelelni más emberek elvárásainak, megtalálják a saját útjukat, és ragaszkodnak elveikhez.
Gyorsan meghozzák a döntéseket, és miután valamire rászánják magukat, megállíthatatlanná válnak.

AB

A vegyes vércsoportúaknak a tulajdonságaik is vegyesek. Ezért nehéz pontosan meghatározni őket. Mind introvertáltak, mind extrovertáltak lehetnek. Érdeklődnek a művészetek és a tudomány iránt is.
Az AB vércsoport kiegyensúlyozott: ambiciózus, megfontolt és békés környezetet ápol.
Kiszámíthatatlanok, mert személyiségük az érzelmeik alapján gyorsan változik. Néha az emberek kétszínűnek találják őket emiatt.
Emellett vérük ugyanolyan egyedi, mint személyiségük – az AB vércsoport a legritkább.

Hiszel ebben az elméletben? Ha igen, felismerted-e önmagadat a vércsoportod leírásában?