Érdekesség

Jodie Foster elárulja, miért hitték a gyerekei, hogy építőmunkásként dolgozott, amikor fiatalabbak voltak

Jodie Foster a filmipar és Hollywood nagyra becsült alakja. A színésznő azonban egy nemrég adott interjúban elárulta, hogy fiai nem tudtak édesanyjuk sztárstátuszáról. Egész gyerekkorukban őszintén azt hitték, hogy anyukájuk építőmunkás.

Foster és exe, Cydney Bernard két fiút, Charles-t és Christophert köszöntöttek.

Jodie Foster 14 évesen Oscar-jelölést kapott az 1976-os Taxisofőr című filmben játszott áldozat szerepéért. Karrierje azóta is virágzik. Foster és exe, Cydney Bernard két fiút, a most 25 éves Charles-t és a 22 éves Christopher-t köszöntöttek. Sikere ellenére Foster azt szerette volna, ha fiai nem híres színésznőként, hanem átlagos anyaként látják őt.

A 61 éves színésznő egy nemrégiben adott interjúban bevallotta, hogy eltitkolta a karrierjét a fiai elől, hogy ne legyenek félreértések vele kapcsolatban. „Azt hiszem, egyszerűen nem akartam, hogy így ismerjenek meg. Azt akartam, hogy anyukaként ismerjenek, és úgy, mint azt a személyt, aki elment dolgozni, meg ilyenek” – magyarázta.

Egy nap Foster elhozta nagyobbik fiát, Charles-t a forgatásra, amikor még csak hároméves volt. „Egy nap elvittem a forgatásra, és vettem neki egy kis műanyag szerszámos övet meg ilyesmit. Én pedig azt mondtam: ‘Igen, és ez itt ez a díszlet, meg ez a díszlet, meg ez a díszlet’. És nagyon sokáig azt hitte, hogy építőmunkás vagyok” – emlékezett vissza Foster.

Bár Foster nem részletezte, hogy gyermekei mikor fedezték fel igazi hivatását, idősebbik fia, Charlie 2017-től 2021-ig számos iskolai színházi előadásban vett részt édesanyja nyomdokaiba lépve.

Foster kifejtette véleményét a Z generációval való munkáról.

Egy nemrégiben adott interjúban Foster kifejtette a Z generációval való munkáról alkotott nézeteit, „idegesítőnek” találja őket, és nehezen érti meg a munkához való hozzáállásukat. A színésznő kifejtette: „Olyanok, hogy ‘Nah, ma nem érzem jól magam, bejövök 10.30-ra.’ Vagy az e-mailekben azt mondom nekik, hogy ez nyelvtanilag hibás, nem ellenőrizted a helyesírást?”

Hangsúlyozta annak fontosságát, hogy a fiatalok megtanuljanak lazítani, és megtalálják a saját kreatív kifejezésmódjukat: „Meg kell tanulniuk, hogyan lazítsanak, hogyan ne gondolkodjanak annyit, hogyan találjanak ki valamit, ami az övék”.

via