Érdekesség

John Travolta lerója tiszteletét néhai barátja, Olivia Newton-John előtt: „Jobbá tetted az életünket”

Sosem tudhatod, hogy mely kötelékek tartanak egy életen át. Olivia Newton-John és John Travolta akár csak munkatársak is lehettek volna, de több mint 40 évig barátok maradtak, és hihetetlen emlékeket osztottak meg egymással. A 3 projektben való közös munkától kezdve azon át, hogy az élet minden hullámvölgyében kezet nyújtottak egymásnak, nem tudunk nem mosolyogni azon, hogy a sors összehozta őket.

A néhai Olivia Newton-John tiszteletére szeretnénk megosztani barátságuk történetét. John Travolta is posztolt egy megható tisztelgést, ami egészen pozitív, akárcsak Olivia életszemlélete.

Ők ketten a Grease forgatásán találkoztak először.

A Grease egy zenés romantikus vígjáték, amely a bemutatásakor minden idők legnagyobb bevételt hozó zenés filmje lett. A filmben Olivia Newton-John játszotta Sandyt és John Travolta Dannyt. A filmet 1978-ban mutatták be, és a két főszereplő a forgatáson való első találkozás óta eltelt több mint 40 év alatt szoros barátságban maradt.

A Grease mindkettőjük életét megváltoztatta, és egy életre összekötötte őket.

Newton-John és Travolta egyaránt huszonéves volt a film forgatásakor, és évtizedeken át hordozták a köteléküket. Olivia szerint a film „megváltoztatta az életüket”, John pedig megjegyezte, hogy a film hatalmas sikere, amit semmi mással nem lehetett volna felülmúlni, volt az oka annak, hogy kapcsolatban maradtak.

John Travolta „egészen lenyűgöző emberként” jellemezte őt, aki „méltó egy jó barátságra”.

John Travolta „közös emlékekkel telinek” nevezte az életüket.

A pár a filmvásznon a Két fél egy egész című filmben egyesült újra, amely nem aratott nagy sikert. Közel 3 évtizeddel később újra összeálltak, hogy ismét együtt dolgozzanak, csak ezúttal egy zenei albumon. Közös albumuk 2012-ben jelent meg, és jótékonysági alapítványok javára készült: Olivia rákellenes alapítványa és John különleges szükségletű gyermekekért létrehozott alapítványa.

A közös munka mellett John Travolta megjegyezte, hogy ők ketten már régóta ott vannak egymásnak. Elmondta, hogy Olivia „végigkísérte a házasságomat, a gyerekvállalásomat”, és ő is ott volt mellette, amikor gyermeket szült, elvált, és amikor veszteséget gyászolt a családjában.

Azt is megjegyezte, hogy John Travolta mindig felkarolta őt a nehéz időkben.

2019-ben ismét Dannynek és Sandynek öltöztek.

Az egyik eseményre a duó úgy döntött, hogy csak egy estére újra felveszik ikonikus karaktereik szerepét, és beöltöztek nekik. Travolta azt mondta, hogy „életük csúcspontja” volt látni, hogy az emberek még 40 évvel később is élvezik a filmet. Ismét megjegyezte, hogy a kötelékük soha nem hervadt el, és elmondta az interjúztatóknak: „Szeretjük egymást, és ha szeretjük egymást, akkor kapcsolatban maradunk”.

Olivia Newton-John háromszor küzdött a rákkal, de pozitív maradt.

Olivia életében kétszer győzte le a rákot, és 2019-ben harmadszor is kiújult. Mindig pozitívan állt az állapotához, és soha nem hagyta, hogy bármi is elhatalmasodjon rajta. Továbbra is hitt abban, hogy „minden helyzetben van jó”.

Pozitív hozzáállását John Travolta is megjegyezte: „túlélőnek” nevezte, és azt mondta, hogy „sok élet van benne”. Abban az évben megkérdezték az állapotáról, és azt válaszolta, hogy remekül van, és mindig úgy tekint az életre, hogy „a pohár félig tele van”.

Sajnos 73 évesen elhunyt, John Travolta pedig posztolta a tiszteletét.

Néhány órával azután, hogy kiderült a halálhíre, John Travolta az Instagramon fejezte ki gyászát.

Megható posztot írt a képaláírással: „Drága Oliviám, mindannyiunk életét sokkal jobbá tetted. Hihetetlen volt a hatásod. Annyira szeretlek. Találkozunk majd az út végén, és mindannyian újra együtt leszünk. Az első pillanattól kezdve, hogy megláttalak, és örökre a tiéd!”

Azzal írta alá, hogy „A te Dannyd, a te Johnod!”.

Láttad a Grease-t? Megosztanád a történetet életed barátjáról?

via