Életmód

Joshi Bharat újra szerelmes: megmutatta gyönyörű párját

Újra rátalált a boldogság Joshi Bharatra, miután az indiai származású műsorvezető 2021. őszén elvált feleségétől, Csillától, akivel 31 éven át éltek boldogságban. A házassága után gyógyírként lépett be az életébe Mészáros Lőrinc egykori felesége, akivel azonban csak pár hónapig alkottak egy párt.

Szakítások után pár hónappal Joshi Bharat újra boldog, hiszen ismét rátalált a szerelem, mégpedig egy igencsak csinos hölgy mellett, aki nem mellesleg hazánkban is ismert lehet a nézőknek.

A tévés műsorvezető Kiss Virág Magdolna mellett találta meg ismét a boldogságát, akit a nagyközönség leginkább a hangjáról ismerhet, ugyanis ő kölcsönözte Natalia Oreiro színésznő magyar hangját a Vad Angyal című szappanoperában.

Joshi Bharat a Blikknek megerősítette új kapcsolatát, de sok részletet nem akart elárulni.

„Ugyan nem szoktam már nyilatkozni a magánéletemről, de annyit elárulhatok, hogy valóban van valaki az életemben, aki boldoggá tesz” – mondta a műsorvezető, aki jelenleg a Bézs Rádióban vezet műsort.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Bharat Joshi (@bharat_josh) által megosztott bejegyzés

Joshi Bharat és Kiss Virág Magdolna a véletlennek köszönheti szerelmét, amikor a hölgy vendégként érkezett a műsorvezető Egy férfi és egy nő című műsorába január végén.

via