Érdekesség

Julia Roberts 20 év szünetet tartott a színészkedésben, hogy a családnak és a gyerekeknek szentelje magát, és most elárulta, milyen szigorú szülői stílusa van

Julia Roberts, aki 3 gyermek édesanyja, tudja, hogy a szülői munka néha kemény munka lehet. Különösen manapság, amikor csak úgy bekapcsolod a tévét, és fogalmad sincs, mi bukkanhat fel ezúttal. Ezért ma a bájos Julia Roberts megosztja velünk szülői szabályait, és azt, hogy mi áll a színészkedéstől való 20 éves szünetelésének hátterében.

20 év boldog házasság

Roberts egy közös filmjük forgatásán ismerkedett meg férjével, Danny Moderrel. A pár már 20 éve van együtt, és még mindig ugyanolyan szerelmesek, mint amikor elkezdtek randizni. Roberts elmondta Gayle Kingnek, hogy még mindig pillangókö repkednek a gyomrában, amikor a 2 évtizede férjére gondol.

Oprah Winfrey-nek arról beszélve, hogy miért olyan boldog és végre elégedett az életével, Roberts bevallotta: „Ennek nagy része a házasságom. A férjem, Danny, tényleg beragyogta számomra a fényt. A házasságomnak köszönhetően találkoztam emberekkel, és megtapasztaltam ezeket az apró dolgokat, amelyek táplálták az életemet – nem annyira változtatták meg, csak olyan módon táplálták, ami elképesztő.”

Roberts felfüggesztette a karrierjét.

Robertset hosszú évekig nem láthattuk színészi szerepekben. A színésznő megemlítette, hogy figyelembe kellett vennie férje munkarendjét és gyermekei időbeosztását is, mielőtt drasztikus döntést hozott volna egy új szerep elvállalásáról. Arra koncentrált, hogy a gyermekeit nevelje, és ott legyen nekik, amikor az apjuk nincs a közelben.

Megnyílt a gyermeknevelésről.

Julia Roberts nem az a fajta anya, aki mindent hagy a gyerekeinek. Bevallotta, hogy szigorú nevelési módszereket alkalmaz, és megemlítette, hogy megtiltotta 3 gyermekének a közösségi média használatát, és korlátozza a tévénézésüket. „Próbálom őket távol tartani a közösségi médiától, mert nem igazán értem, hogy mire kell ez nekik most” – mondta.

Embed from Getty Images

„Nagy büszkeséggel tölt el, hogy otthon lehetek a családommal” – mondta Roberts. A Fox News szerint Roberts szigorú anya, nem igazán veszíti el a fejét, de fontosnak tartja, hogy a gyerekek ismerjék a határokat. „Ha valami történik, nem igazán büntetem őket, inkább beszélgetek velük. Szerintem a komoly arcom elég büntetés” – tette hozzá.

Embed from Getty Images

Roberts és Moder egyik legfőbb prioritása a gyerekeik távol tartása a reflektorfénytől, ha a szülői szerepvállalásról van szó. Mivel Roberts imádja a kicsikkel töltött privát időt, a hollywoodi pár elköltözött a forgalmas Los Angelesből, és San Franciscóban telepedett le. „Azt akarta, hogy a gyerekei, akik nagyon gyorsan nőnek fel, megtapasztalják egy más energiájú és hangulatú város élményét” – mondta a színésznő egyik barátja exkluzívan a Closernek 2020 júniusában. „A gyerekei nem filmsztárgyerekek San Franciscóban, ahol senkit sem érdekel, hogy ki az anyukád”.

Karrier és család

A CBS Sunday Morningnak adott interjújában Roberts megosztotta a karrierjével és a családjával kapcsolatos érzéseit, és megjegyezte, hogy a színészet „a valóra vált álmom, de nem ez az egyetlen valóra vált álmom”. Amikor a többi álmáról kérdezték, az Oscar-díjas színésznő a családjára mutatott rá, és megosztotta: „Az élet, amit a férjemmel és a gyerekeinkkel építettem fel. És ez a legjobb dolog. Az a lényeg, hogy a nap végén diadalmasan térjek haza hozzájuk”.

A nyugodt és normális családi élet elengedhetetlen Roberts számára, és elmondása szerint keményen dolgozik az egyensúly megtartásán. A gyerekei rendszeresen végeznek házimunkát, például ágyaznak és mosnak, mert ezek „fontos életvezetési készségek”.

Milyen nevelési módszereket ajánlanál más szülőknek? Írd meg nekünk a hozzászólásokban!

via