Érdekesség

Kate Hudson és Kurt Russell kapcsolata bizonyítja, hogy az igazi apát nem feltétlenül születéskor jelölik ki

Egy új kapcsolat kezdete kihívást jelenthet egy pár számára, különösen, ha gyerekek is érintettek. A szülők a gyerekeik és az új partnerük között őrlődhetnek, de amikor a 2 fél találkozik, az a legszebb kapcsolatot hozhatja létre.

Szeretjük bemutatni az egészséges és boldog kapcsolatokat, ezért úgy döntöttünk, hogy közelebbről is megvizsgáljuk Kate Hudson és mostohaapja, Kurt Russel kapcsolatát.

A Kurt Russel és Kate édesanyja közötti kapcsolat nem mindennapi.

Kurt és Goldie 1968-ban találkoztak először a The One and Only, Genuine, Original Family Band forgatásán, és bár azonnal vonzalom volt kettejük között, az időzítés nem volt megfelelő, amíg 1983-ban újra nem találkoztak, és nem kezdtek el randizni. Ekkor Kurt már Boston Russell apja volt, míg Goldie-nak 2 gyermeke volt, Oliver és Kate a Bill Hudsonnal kötött házasságából.

Ez a 2 hollywoodi sztár a maga módján intézte a dolgait – közös otthonban éltek, és egy nagy, boldog családot hoztak össze anélkül, hogy összekötötték volna az életüket. Közel 4 évtizednyi együttlét után a pár kapcsolata még mindig erősebb, mint valaha, és egyedi szerelmi történetükkel és vegyes családjukkal felhívják a figyelmet.

Kurt belépett a képbe, hogy gondoskodjon Kate és Oliver Hudsonról.

Miután az ex-férj, Bill Hudson kilépett a képből, Kurt vette át a helyét, és elfogadta új szerepét, mint társ, illetve Kate és Oliver apja. Megmutatta szeretetteljes oldalát, és Goldie beleszeretett, a lány felidézte Kurt csodálatos interakcióját a gyerekeivel, amikor a forgatásra jöttek: „Csodálatos volt velük, olyan természetes volt.”

Az évek során Kate az apjának tekintette Kurtöt, nem pedig a mostohaapjának.

Kate mindössze 3 éves volt, amikor Goldie először hozta haza Kurtöt. A férfi leült mellé, és nézte, ahogy alszik, a kötelékük már akkor elkezdődött, a többi pedig már történelem. Kate vele nőtt fel, és egyedülálló kapcsolata alakult ki a „papájával”, ahogy ő szereti hívni.

Egyszer azt mondta: „Ő egy olyan ember, akinek egész életében a családja volt az első számú prioritás. Soha nem hagyott ki egy iskolai előadást, egy focimeccset, egy hokimeccset, egy táncbemutatót, és a lista még hosszan folytatható”.

Amikor Kurt megnyitotta a szívét, hogy szeresse Kate-et és támogassa őt bármiben, bebizonyította, hogy az apaság több, mint a vér. A mai napig becsben tartja a lány gyermekkorának legapróbb emlékeit is: „Kate számára sok piros betűs nap volt az a színdarab, amit az iskolában játszott, vagy egy dal, amit énekelt. Hallottam őt a hálószobájában, aztán bekukkantottam a szobájába, és ő ugrált az ágyáról, és ezt csinálta órákon át, ezek számomra olyan dolgok, amikre emlékszem”.”

Minden alkalommal szívmelengető tisztelettel adózik iránta

A 70. születésnapján Kate egy posztot szentelt annak, hogy kifejezze szeretetét és háláját szeretett édesapjának, Kurt Russelnek. Meg akarta mutatni a világnak, mennyire hálás azért, hogy az életében van: „Ő az a fajta apa, aki azt mondja, mindig szállj vissza a lóra. Az a fajta apa, aki azt mondja, soha ne hagyj ki egyetlen előadást vagy játékot sem. Az a fajta apa, aki a gyerekeit helyezi mindenek fölé…. Eredeti. Nincs még egy hozzá fogható. Egy erős, intelligens, tehetséges, hűséges, családcentrikus ember. Megtanított arra, hogy a köztünk lévő különbségek ellenére, mindannyian hatalmas szeretetet érezhetünk egymás iránt.”

Kurt a legjobb nagypapája Kate gyermekeinek.

Tagadhatatlan, hogy Kurt nagyszerű apa! Nem sokkal azután, hogy Kate anyuka lett, lubickolt új, izgalmas nagypapa-szerepében. Egy nemrégiben vele és Goldie-val készült interjúban említette: „Nagyon jó érzés olyasmit csinálni, ami alapvetően az unokáidért van”. Kurt a mai napig folyamatosan kimutatja szeretetét és támogatását nagy, boldog családja iránt, és továbbra is a szerető, gyengéd apafigura marad Kate számára.

Szerinted lehetséges csodálatos kapcsolatot kialakítani egy mostohaapával? Szívesen hallanánk hasonló történeteket tőletek!