Érdekesség Film

Kate Winslet elárulta, hogy „furcsa” élmény volt intim jeleneteket forgatni Leonardo DiCaprióval

Meglepő módon Kate Winslet fényt derített a Leonardo DiCaprióval közös intim jelenetek kulisszatitkaira, felfedve a szenvedély és a barátság összefonódott történetét. De mint minden történetnek, ennek is mindig 2 oldala van. És ebben az esetben DiCaprio nézőpontja nem kevesebb, mint lenyűgöző.

Erős érzelmi kötelék fűzi őket össze, miután több ikonikus filmben is együtt dolgoztak.

Nem titok, hogy Winslet és DiCaprio barátsága a filmvásznon és azon kívül is érezhető volt, és mély barátság alakult ki, kettejük között amely az évek során is kitartott. Amikor néhány érzelmileg nehezebb jelenet forgatására került sor, a színészek nagyban támaszkodtak a kapcsolatukra és az egymásba vetett bizalomra, hogy a legjobbat hozzák ki az alakításukból.

Az intim jelenetek forgatása azonban egy esetben mégsem volt egyszerű Winslet számára.

Kate Winslet egy nemrég adott interjú során őszintén vallott arról, milyen volt valójában az intim jeleneteket forgatni Leonardo DiCaprio oldalán.

Annak ellenére, hogy szoros barátságot ápolnak és könnyedén dolgoznak együtt, a forgatásnak mégis voltak olyan aspektusai, amelyek kihívást jelentettek Winslet és DiCaprio számára. Különösen a karaktereik közötti intim jelenetek jelentettek különleges nehézséget Winslet számára A szabadság útjaiban.

Kate Winslet elárulta, hogy az intim jelenetek forgatása Leonardo DiCaprióval „furcsa” élmény volt.

Bizonyos fokú kényelmetlenséggel járt, hogy ilyen intim jeleneteket kellett eljátszania a férje előtt. Igen, Winslet és DiCaprio 2008-ban újra összejöttek egy film kedvéért, amelyet a színésznő akkori férje, Sam Mendes rendezett.

Ezt egy őszinte interjúban így vallotta be: „Volt egy olyan elem, hogy ‘Oké, ott van a férjem’. Ez egy kicsit furcsa volt”. Bár Winslet kényelmetlenül érezte magát az intim jelenetek forgatása közben, DiCaprio úgy tekintett a barátságukra, mint egy katalizátorra, amely arra motiválta őket, hogy érzelmekkel teli alakításokat nyújtsanak.

Bár Winslet és DiCaprio kényelmetlenül érezték magukat az intim jelenetek forgatása közben, mégis erőteljes alakításokat nyújtottak.

Embed from Getty Images

DiCaprio a közös munkájukról elmélkedve megosztotta: „A határokat feszegethetjük egymással. Előnyünkre fordítjuk azt a tényt, hogy az évek során olyan jó barátok voltunk. Határozottan van egy komfortérzet, ami köztünk van, és színészként kihívások elé állítjuk egymást.”

via