Érdekesség

Kelly Osbourne nem tudta, hogy valaha is anya lesz-e, de most első közös gyermekét várja Sidney Wilsonnal

Kelly Osbourne 17 éves volt, amikor 20 évvel ezelőtt családjával együtt beengedték a kamerákat az életükbe a tévés valóságshowjuk kedvéért. Őszintén és nyíltan beszélt az életével kapcsolatos küzdelmeiről, és nem volt biztos benne, hogy lesz-e saját gyereke. Most azonban bejelentette, hogy első gyermekével várandós, és tele van örömmel.

Szeretjük látni, hogy az emberek boldogságot sugároznak és valóra válnak az álmaik.

Kelly már tinédzser kora óta a nyilvánosság előtt áll.

Az Osbourne családnak 2002-ben saját valóságshow-ja volt. Kelly akkor 17 éves volt, és azóta is a nyilvánosság előtt él. Olyan filmekben játszott, mint a So Undercover, és zsűritagként szerepelt a A kifutó és a Fashion Police című műsorokban.

Emellett divattervező is, és 2014-ben indította el Stories By Kelly Osbourne nevű kollekcióját. Azt mondta: „Nem hiszem, hogy a divatipar igazságos. Nem próbálok a divat következő nagy dobása lenni, hanem megpróbálom igazságossá tenni a divatot”.

Az apján keresztül ismerte meg, de csak barátok voltak.

Kelly 2020-ban Erik Bragg gördeszkással, szerkesztővel és operatőrrel járt, de egy év randizás után szakítottak. Kelly 1999-ben találkozott Siddel az Ozzfesten, egy zenei fesztiválon, amelyet Kelly szülei, Ozzy és Sharon Osbourne alapítottak. Sid zenekara, a Slipknot a fesztiválon turnézott. Azóta is barátok maradtak.

Nem volt biztos benne, hogy a baba a kilátások között van.

Kelly egy interjúban nyíltan beszélt az életével kapcsolatos küzdelmeiről, és arról, hogy nem tudta, lesz-e anya. Azt mondta: „Nagyon lemaradva érzem magam. Nőként szerettem volna már házas lenni és gyerekeket vállalni. A bátyámnak 3 lánya van, és én is szerettem volna már mostanra gyereket vállalni, de ez még nem volt megírva számomra.”

Kelly és Sid februárban hozták nyilvánosságra kapcsolatukat.

A két évtizedes barátságuk romantikussá vált. Egy közösségi média posztban Kelly ezt írta: „23 év barátság után el sem hiszem, hogy hova jutottunk! Te vagy a legjobb barátom, a lelki társam, és annyira mélyen szerelmes vagyok beléd, Sidney George Wilson”.

Sid egy édes Valentin-napi posztot osztott meg, ezt írta: „Nincs elég szín, hogy megjelenítsem a Szerelem palettáját, amit a szívemben érzek irántad Boldog Valentin-napot szerelmem XoXo”

Kelly nemrég osztotta meg, hogy várandós.

Kelly a közösségi médián keresztül osztotta meg a hírt. Azt írta: „Tudom, hogy nagyon csendes voltam az elmúlt hónapokban, ezért gondoltam, megosztom veletek, hogy miért… Nagyon boldog vagyok, hogy bejelenthetem, hogy Anya leszek. Azt mondani, hogy boldog vagyok, még nem elég. Extázisban vagyok!”

Kelly édesanyja, Sharon is el van ragadtatva lánya miatt, és ezt írta: „A szívem csordultig tele van! Annyira izgatott vagyok, hogy osztozhatok veled az előtted álló gyönyörű úton.”

Ti hogyan osztottátok meg szeretteitekkel a szülővé válás izgalmas hírét?

via