Érdekesség

Khloé Kardashian és Tristan Thompson a második babát üdvözlik a terhességi küzdelmek után

Nem volt könnyű a realitysztár Khloé Kardashian és a profi kosárlabdázó Tristan Thompson számára, hogy bővítsék a családjukat. A viharos kapcsolatuk mellett Khloé termékenységi problémákkal is küzdött. Ezek azonban nem akadályozták meg őket abban, hogy „még több szeretetet hozzanak az életükbe”.

Ebben a cikkben bepillantást engedünk a kihívásokkal teli terhességi útjukba, amely végül legújabb csemetéjük megérkezéséhez vezetett.

Ők ketten már együtt nevelik első gyermeküket, True-t.

Khloé és Tristan hivatalosan 2016-ban váltak egy párrá. Egy évvel később Khloé az Instagramon jelentette be, hogy első gyermeküket várja, amit a legnagyobb álmának nevezett. A pár azonban nem sokkal kislányuk, True születése után szakított.

Khloé és Tristan nem hagyták, hogy nézeteltéréseik befolyásolják a szülői szerepüket. Khloé hagyta, hogy Tristan kötődjön a babájukhoz, és egy cikk szerint „keményen dolgozott, hogy bizonyítson”. A szerelmespár 2020-ban kibékült és újra összejöttek.

Khloe megnyílt a terhességgel kapcsolatos nehézségeiről.

A Keeping Up With the Kardashians utolsó évadában Khloé beszélt nővérének, Kimnek a termékenységi küzdelmeiről. Az orvos közölte Khloéval, hogy egy újabb terhességnél magas kockázatú lesz, és 80% esélye van arra, hogy elvetél. „Majdnem elvetéltem True-val az elején. De nem tudtam, hogy ez egy olyan tartós dolog” – osztotta meg a lány.

Kim, akinek két babája is béranyaság útján született, arra bátorította húgát, hogy vizsgálják meg a lehetőséget, hogy valaki más hordja ki helyettük a babát. Elmagyarázta, hogy a béranyaság volt az egyik legjobb élménye – „Azt hiszem, hogy tudod, milyen érzés szülni. Ahogy mindig mondom, ha meg tudod csinálni, az egy csodálatos élmény. De látni fogod, hogy a szeretet, amit a gyerekeid iránt érzel, pontosan ugyanolyan”.”

Khloe és Tristan úgy döntöttek, hogy ezúttal béranyát választanak.

Végül ismét szakítottak, de előtte Khloé és Tristan már készítettek embriókat in vitro megtermékenyítéssel. Khloé a valóságshowjuk egyik epizódjában azt is elmondta, hogy béranya-ügynököt fogadtak fel, aki segített nekik megtalálni a családjuk számára legmegfelelőbbet, kiszűrve a jelölteket.

A valóságshow-sztár később megerősítette, hogy a 2. baba 2021 novemberében fogant meg, és hogy „hihetetlenül hálás a rendkívüli béranyának ezért a gyönyörű áldásért”.

Az ex-pár végre üdvözölhette True kistestvérét.

A 4 éves True (a fenti képen) most már hivatalosan is nagytestvér, mivel az online híroldalak bejelentették Khloé és Tristan kisfiának érkezését. A cikk írásakor még nem jelentek meg hivatalos fotók az újszülöttről. Khloé azonban megosztott egy aranyos képet True-ról egy Instagram-posztban, „Boldog édes kislányom” felirattal.

Egy forrás azt is elárulta, hogy Khloé nem siette el a baba nevének kiválasztását, és hogy nagyon izgatott, hogy újra anyuka lesz.

Ismersz valakit, akinek szintén nehéz időszakot él át a terhességgel? Mit gondolsz a modern orvosi eljárásokról, amelyek segítenek az ilyen jellegű küzdelmeken?

via