Érdekesség

Kristen Stewart megmutatja, hogy semmi sem túl gyors, ha találkozol az igazival

A „nagy Ő”-vel való találkozás olyan érzés, mintha az életed darabjai végre összeállnának. Olyan boldognak érzed magad, amire csak gyerekként emlékszel, és az egész világ olyan varázslatos helynek tűnik, mint akkoriban. Kristen Stewart elég szerencsés volt ahhoz, hogy megtapasztalja ezt az érzést, és elég bátor ahhoz, hogy a szívére hallgasson, és ne néhány úgynevezett randizási szabályra.

Mi szeretjük a szenvedélyes szerelmi történeteket, és Kristen Stewart és párja elhitette velünk, hogy létezik az igaz szerelem, ezért örömmel osztunk meg többet az ő történetükről.

Kristen Stewart korábbi randevúi

Kristennek már volt néhány románca Hollywoodban. Michael Angaranóval 2005-ben randizott, mielőtt Robert Pattinsonnal alkotott volna párt. A románc, amely az Alkonyat forgatásán kezdődött 2009-ben, az egyik leghíresebb és legelismertebb kapcsolat lett.

Míg a film rajongói rendkívül örültek ennek a frigynek, Kristen lassan elkezdett megnyílni a preferenciáiról. Ezt akkor tette kristálytisztán világossá, amikor 2014 és 2019 között Alicia Cargile-lal és más nőkkel kezdett randizni. Kristen szerelmi élete azonban új fordulatot vett, amikor megismerkedett Dylan Meyerrel.

Ő és Dylan Meyer valójában egy forgatáson találkoztak 2013-ban.

Embed from Getty Images

Kristen és a forgatókönyvíró Dylan Meyer 2013-ban találkoztak először egy film forgatásán, de a sors 2019-ben egy közös barátjuk születésnapi partiján hozta össze őket újra. Ők ketten akkoriban kattantak egymásra, és hónapokkal ezután látták őket csókolózni egy New York-i járdaszegélyen.

A színésznőt annyira lenyűgözte leendő barátnője attól a pillanattól kezdve, hogy azon a születésnapi partin újra látta őt. Egy talkshow-ban felidézte azt, amikor meglátta őt, és azt mondta: „6 éve nem láttam őt, aztán egy barátom születésnapi partiján odajött hozzám, és én megkérdeztem, hol voltál, és miért nem ismertelek?”

Az Alkonyat sztárja 2 hét randizás után öntötte ki a szívét Dylannek.

Nem kellett sokáig várni, hogy Kristen kifejezze érzéseit Dylan felé. A színésznő megosztotta: „Amikor először mondtam neki, hogy szeretem, nagyon késő volt, és egy bárban voltunk, ahol a barátai is ott voltak, és kisétáltak, én pedig csak annyit mondtam: ‘Ó, ember, annyira szerelmes vagyok beléd’. Kész.” Hozzátette, hogy ez mindössze 2 héttel azután történt, hogy elkezdtek randizni.

A lépése egyáltalán nem volt impulzív, hanem inkább egy spontán reakció volt egy mélyen szerelmes embertől. Kristen egy másik nagy kijelentést is tett, amikor azt mondta, hogy alig várja, hogy megkérje a kezét, és hogy vannak tervei, hogyan fogja ezt megtenni, de most nem osztaná meg őket. Ez a kijelentés is elhangzott az interjú során, ami 2 hónappal azután történt, hogy elkezdtek randizni.

Nem zárkóznak el attól, hogy kimutassák egymás iránti vonzalmukat.

A szerelmespár nyíltan kimutatja érzéseit, és ez 2019-ben kezdődött, amikor Dylan megosztott egy Instagram-posztot, ahol szerelmesen csókolóztak. A képaláírásként pedig hozzátette: „Keressetek meg a takaró alatt a boldogságrendőrség elől bujkálva”.

A forgatókönyvíró azóta is számos Instagram-posztot osztott meg barátnőjével, és Kristen nem hagyja ki az alkalmat, hogy Dylanről beszéljen. Nagyon büszkék egymásra, és mindenkinek megmutatják a szeretetet és ragaszkodást, amit egymás iránt éreznek.

Dylan tette fel a kérdést – hivatalosan is eljegyezték egymást.

Bár Kristen volt az, aki már 2019-ben is a lánykérésről beszélt, végül Dylan volt az, aki fel is tette a kérdést. Arról nem beszéltek, hogyan zajlott a lánykérés, de legalább olyan varázslatos lehetett, mint a szerelmük.

Gondolod, hogy az idő nem számít, ha megtalálod „az igazit”? Kíváncsiak lennénk a véleményedre!

via