Emberek Érdekesség

Lady Gaga 37 éves lett, és elárulja a hibátlan smink nélküli megjelenés titkait

Lady Gaga kétségtelenül egy ikon, aki sokak szívét meghódította zenéjével és feltűnő divatválasztásaival. A csillogó külseje alatt azonban meglepő lehet, hogy a bőre valójában hibátlan. Ő természetes szépségéből merít ihletet, és kész megosztani titkait azokkal, akik bőrhibákkal küzdenek.

Védi a bőrét a gyulladásoktól.

Amikor az Oscar-gálán színpadra lépett, hogy elénekelje a „Hold My Hand”-et, Lady Gaga mindenkit meglepett hibátlan, smink nélküli bőrével. A díjnyertes énekesnő úgy véli, hogy a megfelelő termékek használata és a bőr védelme a káros szabad gyököktől kulcsfontosságú.

„A jó sminkhez az első lépés a bőrápolás. Úgy vélem, szinte minden bőrproblémát a bőrgát és a mikrobiom megzavarása okoz. Az én trükköm az, hogy olyan megoldásokat használok, amelyek kiegyensúlyozzák a bőrömet azáltal, hogy megszakítják a szabad gyökök vagy a termékek által okozott gyulladásokat” – mondta.

Rendszeresen jár arckezelésekre.

Számos egyszerű, de hatékony arcápolási gyakorlatot végezhetsz a dús és fiatalos bőr eléréséhez, és a kozmetikusod rendszeres látogatása segíthet még jobb eredményeket elérni.

„Imádom a mikroáramú arckezelést. Valójában két készülék van – az egyik a kozmetikusra kerül, a másik pedig rád. Az elektromosság egyszerre áramlik át mindkettőnk testén, hogy megemelje az izmokat. Ez stresszoldó is, ami számomra kevesebb fájdalmat jelent, mert a fájdalmam neuropátiás” – árulta el Gaga.

Jeges fürdőt vesz.

A napi hideg zuhany jótékonyan hat a bőrödre, egészséges ragyogást kölcsönöz neki, és még az alvásban is segíthet. Bár a jégfürdőzés nem ajánlott, ha csökkent a vérkeringésed, számos előnye van, például enyhíti a fájó izmokat és segít, hogy kevésbé érezd magad fáradtnak. A Just Dance énekesnője megosztotta, hogy előadásai után szívesen vesz jéghideg fürdőt, hogy ellazuljon, és élvezze a bőrének nyújtott előnyöket. „Show utáni rutin: jégfürdő 5-10 percig, forró fürdő 20 percig, majd jégcsomagokkal megpakolt kompressziós ruha 20 percig” – írta Instagram-fiókján.

Bőrápolási titkait az édesanyjától tanulta.

Lady Gaga és édesanyja, Cynthia Germanotta nagyon közel állnak egymáshoz, és amikor együtt jelennek meg a vörös szőnyeges eseményeken, nem lehet nem észrevenni, hogy mindkettejüknek ragyogó és sugárzó bőre van. Az énekesnő a Twitter-fiókján osztotta meg, hogy édesanyja tanította meg neki, hogyan kell jól ápolni a bőrét. „Egészen jól bevált bőrápolási rutinom van, olyan rituálék, amelyeket édesanyámtól és a barátaim anyukáitól tanultam” – írta.

via