Érdekesség

Leonardo DiCaprio új szerelme lelepleződött (és még meg sem született a Titanic megjelenésekor)

Mint az köztudott, Leonardo DiCaprio hírnevet szerzett magának azzal, hogy lenyűgöző huszonévesekkel van dolga. A hollywoodi ikon kezdeti sztárrá válása óta egy sor kapcsolatba kezdett olyan gyönyörű modellekkel, mint Gisele Bündchen, Naomi Campbell és Miranda Kerr, valamint színésznőkkel, Blake Livelyval, Demi Moore-ral és Kelly Rohrbachkal. Most pedig kiderült az új barátnőjének kiléte.

Pletykák keringtek arról is, hogy Leonardo állítólag Gigi Hadiddal, Nina Agdal, Anne Vyalitsyna, Toni Garrn és Bar Rafaeli is flörtölt. Leo észrevehető „preferenciája” Hollywoodi körökben mulatság forrásává vált, sok humorista viccek alapanyagául használta ifjúkori romantikus próbálkozásait.

Embed from Getty Images

Ez nagyrészt annak a tendenciának köszönhető, hogy Leo legtöbb megszakított kapcsolata röviddel azelőtt történik, hogy partnere elérné a „húszas évei végét”. Tovább olaj a tűzre, hogy a 48 éves színészszenzáció nemrégiben nyilvánosságra hozta legújabb szerelmét, a 25 éves olasz modellt, Vittoria Cerettit, ami újabb médiafigyelmet váltott ki.

A párt a hétvégén egy szeretetteljes ölelésben kapták lencsevégre, miután együtt vettek részt egy halloweeni bálon Los Angelesben. Miközben számos Leo rajongó izgatottan értesült újdonsült románcáról, néhány online felhasználó máris elkezdte cikizni a sztárt.

Leo előző hosszú távú partnere Camila Morrone modell és színésznő volt, aki a Daisy Jones and The Six című sorozatban való szerepléséről ismert. Ő továbbra is egyike azon keveseknek Leo egykori szerelmei közül, aki a nyilvánosság előtt beszélt a jelentős korkülönbségükről.

Egy interjúban beszélt a korkülönbséggel járó kapcsolatukról: „Annyi gyűlölet van az interneten, és ez annyira felesleges. Tudom, hogy ez nem változtat semmin. A negatív kommentek nem szűnnek meg attól, hogy foglalkozol velük”.

Embed from Getty Images

Leonardo DiCaprio fiatalabb partnerek iránti romantikus hajlama már régóta lenyűgöző és humoros témát jelent a szórakoztatóiparban is. Míg a randizási története vizsgálódásra és viccelődésre adhat okot, addig a magánéletének hatása a sikeres színészi karrierjére sokak számára továbbra is csodálat és intrika témája marad.

via