Érdekesség

Lisa Bonet és Jason Momoa szerelmi története, akik 16 együtt töltött év után bejelentették válásukat

Nemrég megdöbbentette a közvéleményt, hogy Jason Momoa és felesége, Lisa Bonet szakítottak. Úgy tűnt, hogy ők Hollywood egyik legerősebb párja, olyan romantikus történettel, amely megérdemelte volna, hogy egy film cselekménye legyen. Jason gyerekkorában arról álmodott, hogy Lisa egyszer „az övé” lesz, és a sorsnak köszönhetően ez az álom a megfelelő pillanatban valóra vált.

Szeretnénk felidézni Hollywood egyik legérdekesebb párja romantikus kapcsolatának alakulását.

Lisa Bonet volt Jason Momoa szerelme gyerekkorában.

Úgy tűnt, hogy ennek a szerelmi történetnek a kezdete már jóval azelőtt meg volt tervezve, hogy ők ketten ténylegesen találkoztak volna. Jason először a képernyőn látta Lisát egy népszerű tévésorozatban az 1980-as években, és azonnal megtetszett neki. Akkoriban még csak 8 éves volt, a lány pedig 21, de ez sosem állt a fiatal fiú gyerekkori fellángolásának útjába.

Ahogy Jason maga mondta, amikor először meglátta Lisát, azt gondolta: „Életem végéig követni foglak, és meg foglak kapni”. Valójában csak találkozni akart vele, és ez több mint 20 évvel később meg is történt.

Először 2005-ben találkoztak egymással.

A sorsdöntő megismerkedésre egy közös barátaiknál tartott partin került sor 2005-ben. Ahogy Jason mondta: „Véletlenül voltunk jó helyen, jó időben”. Ezen a partin Lisa elfogadta Jason meghívását, hogy igyon meg egy italt vele egy közeli bárban. Azóta a sztárok nem váltak el egymástól.

Ahogy Lisa megjegyezte: „Jason gyakorlatilag felkapott és átdobott a vállán, ősember módjára!”.

A korkülönbségük sosem jelentett problémát.

Jason és Lisa Hollywood egyik legérdekesebb külsejű párjának számítanak a korkülönbségük és magasságuk miatt. Bár Lisa 12 évvel idősebb, magasság tekintetében Jason győz – 36 centivel magasodik a színésznő fölé. Az ilyen különbségek azonban sosem jelentettek problémát ennek a párnak. Tényleg úgy tűnt, hogy ők azok az emberek, akik örökké együtt maradnak.

A párnak 2007-ben és 2008-ban születtek meg a gyermekeik.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Jason Momoa (@prideofgypsies) által megosztott bejegyzés

A párnak 2007-ben született meg az első gyermeke, Lola, egy évvel később pedig egy testvért kapott, akit Nakoa-Wolfe-nak hívnak. Az Aquaman színészével közös 2 gyermeken kívül Lisának van egy lánya is az első házasságából, Zoë, akit Jason mindig is támogatott. Ráadásul Jason jó kapcsolatot ápol Lisa volt férjével – még „testvéreknek” is nevezik magukat. Családjuk tökéletes példaként szolgált a családi kapcsolatok harmóniájára.

2017-ben titokban összeházasodtak.

Lisa és Jason 12 év kapcsolat után házasodott össze. A ceremónia titkos volt, és a média még mindig nem ismeri az esküvő részleteit, még fotók sem állnak a mai napig a nyilvánosság rendelkezésére. Annyit tudunk, hogy egy kis családi szertartás volt, amely a kaliforniai házukban zajlott.

A pár 2022-ben jelentette be a szakítását.

A családjuk nagyon erősnek tűnt, ezért is lepte meg a közvéleményt, amikor a pár nemrég bejelentette a szakítását. Január 13-án Jason az Instagramján hagyott egy posztot, amelyben elmagyarázta, hogy szakítanak. Egyértelmű okok nem derültek ki, hogy miért döntött így a pár, de Jason azt mondta, hogy a szeretet köztük tovább tart. Bár szomorúan vesszük tudomásul, hogy ez a gyönyörű szövetség felbomlott, mégis örülünk, hogy jóban vannak egymással.

Neked is hiányozni fog ez a pár? Hiszel még abban, hogy „boldogan élnek, amíg meg nem halnak”?