Érdekesség

„Majdnem meghaltam” – Zac Efron elmagyarázza, mi történt valójában az arcával, és válaszol a plasztikai műtétről szóló pletykákra

2021 elején felrobbant az internet azon, hogy Zac Efron mennyire másképp néz ki, mint az előző években. Állkapcsa a szokásosnál szélesebbnek tűnt, és az egész arca felismerhetetlennek tűnt egyesek számára, ami plasztikai műtétről szóló pletykákat kavart. Több mint egy évnyi találgatás után a Szerelmes hangjegyek sztárja végre pontot tett a pletykák végére, és megmutatta mindenkinek, miért nem szabad soha csak úgy feltételezni dolgokat.

Miért hallgatott Zac Efron olyan sokáig?

Először 2021 áprilisában pillanthattuk meg a színész új külsejét, amikor feltűnt Earth Day! The Musical-ben, amelynek producere Bill Nye volt. Bár Efron részvétele rövid volt, mégis sikerült a legnagyobb feltűnést keltenie. A rajongók megvadultak az elméletekkel, hogy mi történhetett vele, és a plasztikai műtétről szólók nyertek.

Csak 2022 szeptemberében kaptunk végre választ magától Efrontól. Mint kiderült, ő többnyire távol tartja magát az internettől, és nem volt tudatában a rajongói őrületnek. Ahogy azt az Entertainment Tonightnak adott interjújában kifejtette: „Anyukám mondta nekem. Nem igazán olvasom az internetet, szóval nem igazán [érdekel]”.

Az igazság Zac Efron arcának változása mögött

Több mint egy évnyi találgatás után a filmsztár végre fényt derített a kellemetlen igazságra, hogy mi is történt vele valójában. Efron elmagyarázta, hogy az állkapcsán bekövetkezett változások azután történtek, hogy otthonában balesetet szenvedett. A házában futott, megcsúszott, és súlyosan megsérült az álla. A felépülés kemény volt, és a színész elmagyarázta, hogy ennek következtében a rágásért felelős rágóizmai megnőttek, és „nagyon-nagyon nagyok lettek”.

A kihívásokkal teli baleset és a felépülését követő szerencsétlen pletykák ellenére Efron optimista maradt, és nem nagyon zavartatta magát rajongói elméleteivel: „Vicces volt. Szívás. Majdnem meghaltam, de jól vagyunk”.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Zac Efron (@zacefron) által megosztott bejegyzés

És bár Zac Efron katonásan kezelte a pletykákat, ez az egész eset még inkább megerősítette abban a hitében, hogy jobb, ha távol tartja magát az internet véleményétől. Ahogyan kifejtette: „Ha annyira értékelném, hogy mások mit gondolnak rólam, mint amennyire talán gondolják, akkor biztosan nem tudnám ezt a munkát végezni”.

Te elhitted, hogy Zac Efron plasztikai műtétet végeztetett? Szerinted mindannyiunknak tiszteletben kellene tartanunk a hírességek magánéletét, mielőtt feltételezünk róluk dolgokat?

via