Érdekesség

Meghan Markle finoman átalakította a kinézetét, de sokan nem vették észre a részletet, amit megváltoztatott

https://brightside.me/articles/meghan-markle-subtly-transformed-her-look-but-many-have-missed-the-detail-she-changed-817764/

Meghan Markle stílusérzéke mindig kifogástalan, amikor a nyilvánosság elé lép. Érthető, hogy miért, hiszen nagyon magas elvárásoknak kell megfelelnie. Azonban, miközben a hivatalos utak és események során általában minden szem Meghanra szegeződik, egy apró trükköt eszközölt a megjelenésén, amit csak kevesen vettek észre.

A 2024 januárjában és környékén megjelent képek Meghant sugárzó ragyogással és észrevehetően teltebb, bolyhos szemöldökkel mutatják, ami eltérést jelent a ’90-es évek túlszedett szemöldök trendjétől, aminek korábban rajongója volt.

Yana Gushchina, a Browfique nevű beauty hotspot alapítója felfedte Meghan megnövelt szemöldökének titkát – a púderezésnek nevezett technikát. Ez a módszer, amely egy félig tartós sminkelési technika, az ombre hatásáról és a lágy púderes hatásáról ismert, és természetes hatású, jól definiált szemöldököt eredményez.

Az elmúlt években Meghan a minimalista sminkesztétikát követte, és gyakran műszempillákkal is kiemeli a megjelenését.

De ennek ellenére valójában nem szereti gyakran változtatni a sminkjét. Ezt egykori sminkese, Lydia Sellers mondta egy interjúban. „Meghan nagyon magabiztos, ha arról van szó, hogy mit szeret a szépségápolási rutinjában, és az együtt töltött időnkben nagyon ritkán merészkedtünk túl messzire a klasszikus sminkjétől” – magyarázta.

via