Életmód

Megtörte a csendet Katalin hercegné! Nyilvánosság előtt kért bocsánatot

Megtörte a csendet Katalin hercegné! Nyilvánosság előtt kért bocsánatot

Az elmúlt hónapokban Katalin hercegné teljes mértékben a gyógyulására és rákkezelése befejezésére összpontosított, emiatt minden nyilvános szereplését lemondta. Az utóbbi hetekben azonban biztató hírek érkeztek róla, például, hogy már részt vett egy rövid családi sétán a hegyekben.

Emiatt rajongói reménykedtek, hogy személyesen is jelen lesz a Trooping the Color nevű katonai parádén, de végül ezt is le kellett mondania. Ez az ünnepség már 260 éve az uralkodó születésnapját ünnepli látványos felvonulásokkal és tisztelgéssel.

Katalin hercegné személyes üzenetet küldött a rendezvényen részt vevő katonáknak, akik lelkesen készültek arra, hogy a királyi család előtt mutathassák be díszőrségüket. Katalin hercegné az „Ír gárda” tiszteletbeli ezredese, és a katonák büszkék, amikor tiszteleghetnek előtte. A hercegné kifejezte büszkeségét és megtiszteltetését, hogy a csapat tiszteletbeli ezredese lehet.

„Nagyon sajnálom, hogy nem lehetek ott személyesen a tiszteletadáson és az ezredei seregszemlén. Kérem, továbbítsák elnézésemet az egész ezrednek, és remélem, hogy hamarosan újra személyesen képviselhetem Önöket” – üzent a gárdának Katalin hercegné.

Nagyon sajnálom, hogy nem lehetek ott személyesen a tiszteletadáson és az ezredei seregszemlén. Kérem továbbítsátok elnézésemet az egész ezrednek, és remélem, hogy hamarosan újra személyesen képviselhetem Önöket

– üzente a gárdának Katalin.