Érdekesség

Miért hiszi Cindy Crawford lánya, hogy nem köszönheti sikerét senkinek sem

A gyerekek gyakran hajlamosak hasonló karriert választani, mint a szüleik, a dolgozó fiúk nagyobb valószínűséggel választják ugyanazt a munkát, mint az apjuk, mint a dolgozó lányaik és az anyjuk. Ennek ellenére mindkét szülő nagyban befolyásolja utódaik karrierdöntéseit. Kaia Gerber némileg kivételt képez ez alól, hiszen sikerült egyszerre ugyanazt a munkát végeznie, mint az édesanyjának és az édesapjának, méghozzá a saját feltételei szerint.

Kaia Gerber fiatalon kezdett el modellkedni.

Embed from Getty Images

Mivel nem 1, hanem 2 híres szupermodell – Cindy Crawford és a modellből lett vállalkozó Rande Gerber – gyermeke, csak idő kérdése volt, hogy Kaia a szülei nyomdokaiba lépjen.

Gerber modellkarrierje 10 éves korában indult be, amikor megkapta első Versace-kampányát. 14 éves korára már a Miu Miu szemüveg kollekciójának arca volt. 15 évesen debütált színészként, és azóta is zökkenőmentesen egyensúlyoz a kifutón és a képernyőn végzett munka között.

Gerber minden kifutón feltűnik, arcát gyakran láthatjuk magas presztízsű magazinok címlapján, és Hollywood legjobb fiatal színészeivel hozzák kapcsolatba, és arra törekszik, hogy mind a modellkedésben, mind a színészetben nevet szerezzen magának anélkül, hogy édesanyja árnyékában maradna.

Köztudott, hogy képes különböző megjelenésekkel előrukkolni, a klasszikus szépségtől az androgünig.

Embed from Getty Images

A fiatal szupermodell, akire a világ minden táján lévő divatszerkesztők szerint figyelni kell, karcsú testalkata, cizellált csontozata, bozontos szemöldöke és olíva színű bőre a múlt trendjeinek megtestesítője, jövőképpel.

Embed from Getty Images

Azzal az állítással kapcsolatban, hogy ő egy „nepo-baby”, Gerber nem fél kimondani a véleményét.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Kaia (@kaiagerber) által megosztott bejegyzés

Gerbert a média részéről már érte a nepotizmus vádja, de ő határozottan visszautasította az állítást, és kijelentette, hogy az igazi művészek soha nem veszélyeztetik a jövőképüket senki gyermeke miatt. A továbbiakban kifejtette, hogy a sikerhez az iparágban többre van szükség, mint kapcsolatokra: „Senki sem akar olyan valakivel dolgozni, aki idegesítő, kemény és barátságtalan”.

„Nem fogom letagadni azt a kiváltságot, amivel rendelkezem” – mondta Gerber, aki hálás édesanyjának, Cindy Crawfordnak, aki állandóan nagyszerű tanácsokat és inspirációt adott. „Ő a hősöm és a példaképem” – vallotta be Gerber, hozzátéve, hogy szerencséje volt, hogy édesanyja hálózatán keresztül hihetetlen emberekkel találkozhatott.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Kaia (@kaiagerber) által megosztott bejegyzés

Crawford megerősítette, hogy Gerbernek lehetett némi előnye a modellszakmában: „Ő a lányom, és ezt az emberek tudják”. Azt azonban visszautasítja, hogy a befolyását arra használta volna, hogy Gerbernek címlapot vegyen egy magazinban, vagy bejuttassa egy divatbemutatóra, rámutatva, hogy ha ezt tenné, akkor azt inkább saját magának tenné.

Az anya-lánya duó a bizonyíték arra, hogy az alma nem esik messze a fájától.

Gerber korábban ellenállt annak, hogy az emberek összehasonlítást vontak közte és az édesanyja, Crawford között, annak ellenére, hogy az iparági bennfentesektől gyakran kapott megjegyzéseket. Nehezen vette észre a hasonlóságokat, de manapság már néha meg kell állnia, hogy rájöjjön, melyikük van egy-egy fotón.

A 21 éves lány számára nem csak a fizikai hasonlóságról van szó; felismeri, hogy közösek a manírjaik, és hasonlóan reagálnak a helyzetekre. „Ez az, ahol igazán átüt, hogy mennyire hasonlítunk egymásra” – mondta Gerber. A kezdeti ellenállása ellenére mostanra elfogadta a kapcsolatot édesanyjával, és hálásnak érzi magát azért, amiben hasonlítanak egymásra.

Most, amikor az emberek Crawfordhoz hasonlítják őt, az a legnagyobb bók Gerber számára. Nagyra értékeli azokat a pillanatokat, amikor az emberek azt mondják neki, hogy úgy viselkedik, mint az édesanyja. Gerber jó humorral ad egy gyors tippet, hogyan lehet őket megkülönböztetni: „Az anyukám az anyajegyes.”

via