Érdekesség

Miss Argentína és Miss Puerto Rico összeházasodnak, miután titokban tartották kapcsolatukat

A szerelem akkor csap le ránk, amikor a legkevésbé számítunk rá. Két nő, akiket azért küldtek, hogy képviseljék országukat egy szépségversenyen, elvileg riválisok voltak, de végül barátok lettek, majd egymásba szerettek. Szerelmi történetük még a rajongóikat is meglepte, ezért szeretnénk megosztani veletek.

Egy szépségversenyen képviselték országukat.

Mariana Varela 24 éves volt, amikor megválasztották a 2020-as Miss Argentínának. Addigra már elvégezte az újságírói alapdiplomát, és hivatásos modellként dolgozott. Emellett nagy szószólója az egyenlőségnek világszerte.

Amikor az internetes kritikusok megpróbálták lehúzni, és azt mondták, hogy nem érdemli meg a címet, azt mondta: „Minden kritikától függetlenül nem szabad elveszíteni a fókuszt, hogy mennyit érünk” – ez a mottója, hogy nem adja fel.

Fabiola Valentín újságíróhallgató és modell volt, amikor 21 évesen kinevezték Miss Puerto Rico 2020-nak. Egy évvel korábban Puerto Rico nevében részt vett a Miss Universe versenyen is. A kinevezése után azt mondta, hogy „boldog, hogy milyen messzire vezetett ez az út”, és elhatározta, hogy jól fog teljesíteni.

Először a Miss Grand International 2020 versenyen találkoztak.

A versenyt 2021 márciusában rendezték meg, és mindkét nő ott volt, eltökélten, hogy magas helyezést érjen el, mint minden versenyen. Mindketten elég jól szerepeltek a versenyen, és bejutottak a legjobb 10 közé, de sajnos egyikük sem jutott be a legjobb 5 közé, így mindkettejük Miss Grand International útja itt ért véget.

A versenyt a thaiföldi Bangkokban rendezték, és úgy tűnik, a leendő pár ez idő alatt közel került egymáshoz: egy hónappal az MGI után Miss Argentina közös képeket posztolt magáról és Miss Puerto Ricóról, a képaláírásokhoz pedig azt írta: „Hiányzol”.

Folyamatosan posztoltak közös képeket, miközben titokban randiztak.

Úgy döntöttek, hogy a kapcsolatukat a végsőkig titokban tartják, de folyamatosan posztoltak képeket a közös nyaralásokról. Az egyik kép képaláírásába Miss Puerto Rico 2021-ben azt írta: „Az egyik legnagyobb ajándék ebben az élményben [MGI] a barátságod volt”. Követőik tudtára adták, hogy 2021 decemberében újra összejöttek, amikor Fabiola boldog könnyekkel a szemükben posztolt egy videót arról, hogy újra találkoztak, és képernyőfotókat is mutatott arról, ahogy a külön töltött hónapok alatt videótelefonáltak egymásnak.

Elárulták, hogy október végén összeházasodtak.

A házasság bejelentésére egy szuper vágást posztoltak azokból a videókból, amelyeket az egymással töltött hónapok alatt készítettek. Az ifjú pár megosztott videókat a különböző országokban, többek között Puerto Ricóban és Mexikóban töltött nyaralásaikról, egy klipet az eljegyzésükről, egy fotót az eljegyzési gyűrűikről, és egy fotót az esküvőről.

A képaláírás így szól: „Miután úgy döntöttünk, hogy a kapcsolatunkat titokban tartjuk, egy különleges napon megnyitjuk kapuinkat előttetek”.

A pár leleplezését rengeteg pozitív reakció fogadta. A hozzászólásokban az emberek azt írták, hogy „az MGI összehozott egy gyönyörű szövetséget”, emellett sokan gratuláltak is. Kívánjunk mindannyian sok boldogságot a párnak együtt.

Te találtál már rá a szerelemre váratlan helyen?

via