Emberek Érdekesség

Mit tesznek 9 híres sztár gyerekei, hogy életben tartsák elhunyt szüleik emlékét

A szülők ritkán engedik el gyermekeik emlékeit, ahogy a gyerekek sem. És azokat a pillanatokat, amelyek egykor a szülőséget határozták meg, ma már elborítják azok a felnőttek által elért eredmények, akik még tegnap kisgyerekeknek tűntek. Történeteik a híres édesanyák és édesapák emlékei épülnek. És mindig örömmel halljuk, hogy mindent megtesznek azért, hogy folytassák ezt a csodálatos örökséget.

1. Meadow Walker az édesapja tiszteletére indította el a Paul Walker Alapítványt.

Meadow most 23 éves, és azt mondja, hogy miközben az apjára gondolt, azon kapta magát, hogy az ő szenvedélyeiről elmélkedik. És ő tényleg szenvedélyesen szerette az óceánt, az állatok megmentését és az emberek segítését. Ezért úgy döntött, hogy apja születésnapján elindítja a nonprofit Paul Walker Alapítványt. És ez valóban a legjobb módja annak, hogy megünnepeljük az emlékét.

2. Bindi és Robert Irwin Steve Irwin tiszteletére nyitotta meg a Crocodile Hunter Lodge-ot.

A Lodge az ausztrál állatkertben található, ahol az Irwin család él és dolgozik. És most az állatbarátoknak különleges lehetőségük van arra, hogy ott éjszakázzanak és megtapasztalják a gyönyörű vadvilágot. Tökéletes hely a pihenésre és az újrakapcsolódásra, valamint a Steve Irwin előtti tisztelgésre, aki már régóta álmodott egy ilyen hely megépítéséről. Úgy tűnik, a családja arra rendeltetett, hogy teljesítse a kívánságát.

3. Paris és Prince Jackson édesapjuk, Michael Jackson hatvanadik születésnapi ünnepségén tisztelegtek édesapjuk, Michael Jackson előtt.

2018-ban Michael Jackson lánya, Paris Jackson és fia, Prince Jackson egy különleges ünnepségre jöttek össze, hogy együtt tisztelegjenek a hatvanadik születésnapja előtt. Az édesapjuk nyomdokaiba léptek, és átvették a díjat az ő nevében az Elizabeth Taylor AIDS Alapítványban végzett humanitárius munkájáért, egy olyan szervezetért, amelyért az énekes keményen dolgozott, hogy felépítse és jobb hellyé tegye ezt a világot.

4. Julian Lennon környezetvédelmi és humanitárius alapítványát maga John Lennon inspirálta.

Még 2007-ben Julian Lennon megalapította a Fehér Toll Alapítványt. Ez egy környezetvédelmi és humanitárius szervezet, amely az oktatásra, az egészségügyre, a környezetvédelemre, valamint az őslakos kultúrák megőrzésére és védelmére összpontosít. Az alapítvány nevét maga John Lennon ihlette. Azt mondta a fiának, hogy ha ő meghalna, az üzenet egy fehér toll formájában érkezne meg hozzá. Ebből tudná, hogy Lennon rendben lesz.

5. Zelda Williams a Noble-díjátadón tisztelgett édesapja, Robin Williams és kedvenc jótékonysági szervezetének emléke előtt.

Zelda Williams 2015-ben a Noble Awards-on tisztelgett édesapja előtt. Az akkor 25 éves Zelda az egyik kedvenc jótékonysági szervezetét mutatta be. Ez volt az első alkalom, hogy nyilvánosan megszólalt édesapja halála óta. Elmondta: „Embertelen sebességgel szállt fel, mosollyal az arcán, és soha nem nézett vissza”.

6. Vilmos herceg és Harry herceg Diana hercegné előtt tisztelgett halálának huszadik évfordulója előtt.

A testvérek megtekintették a különleges kertet, amelyet édesanyjuk kedvenc fehér virágaival alakítottak át, hogy megemlékezzenek az életéről. A Kensington-palota egy különleges kiállítást is rendez az életéről, amely különösen arra összpontosít, hogy Diana hogyan szervezte meg jótékonysági munkájának nagy részét. A palotában egy Diana-szobrot is felállítottak.

7. Christopher Reeve gyermekei a Christopher és Dana Reeve Alapítvány működtetésével folytatják örökségét.

Christopher Reeve leginkább arról ismert, hogy a 70-es és 80-as évek eredeti filmjeiben ő alakította az ikonikus Supermant. Azonban 1995-ben lovasbalesetet szenvedett, és hátralévő napjait kerekesszékben töltötte. Feleségével együtt megalapította a Christopher és Dana Reeve Alapítványt. Fiuk, Will, valamint Reeve korábbi kapcsolatából származó 3 gyermeke ma is az igazgatótanácsban szolgál.

8. Bob Marley legtöbb gyereke az ő nyomdokaiba lépett, és az ő nevében folytatják a zenei alkotást.

Bob Marleynak 12 gyereke volt, és közülük sokan a nyomdokaiba léptek, zenét csináltak, és még tekintélyes díjakat is nyertek. Számos albumot adtak ki apjuk neve előtt tisztelegve. Ahogy egyik gyermeke, Damian mondta: „Apánk az igazat megvallva tényleg a mindennapi életünk része, és az általa adott leckék, erkölcs és példa végigvisz minket mindenen, amit teszünk”.

9. Frances Bean Cobain egy ruhakollekcióval tisztelgett édesapja, Kurt Cobain előtt.

Kurt Cobain egyetlen lánya Kurt Was Here nevű ruhakollekcióval tiszteleg édesapja előtt. Tény, hogy Cobain nemcsak nagyszerű zenész, hanem tehetséges művész is volt. És most a rajongói Cobain saját vázlatait és műveit ábrázoló pólókat, kapucnis pulóvereket és melegítőket viselhetnek.

Te is a szüleid nyomdokaiba léptél? Vagy inkább a saját utadat választottad? Kérjük, osszátok meg velünk a történeteiteket a hozzászólásokban.

via