Érdekesség

Natalie Portman megtörte a csendet a férjével 12 éve tartó házasságuk után való szakításról

 

A híres színésznő, Natalie Portman több mint egy évtizedes házasság után elvált férjétől, Benjamin Millepiedtől. Különválásuk állítólagos oka szívszorító. Natalie-t egy nemrég adott interjúban kérdezték házassága állapotáról, és ő szókimondó választ adott.

Egy tragikus szakítás.

Natalie-nak és Benjaminnak két közös gyermeke van: a 12 éves fiuk, Aleph és a 6 éves lányuk, Amalia. 2023 júniusa óta azonban házasságuk zátonyra futott. Sok forrás azt állította, hogy Benjamin rövid viszonyt folytatott egy 25 éves klímaaktivistával, ami a szakításukhoz vezetett.

A párt június 10-e óta nem látták együtt a nyilvánosság előtt, amikor Natalie-t sírva látták egy park padján Benjamin mellett. Augusztusban pedig a jegygyűrűje nélkül látták Ausztráliában.

Natalie kommentálta a dolgot.

Embed from Getty Images

Egy interjúban megkérdezték, hogy mit szól a Benjamin Millepieddel kötött házasságáról szóló pletykákhoz. „Ez szörnyű” – törte meg Natalie a hallgatását az üggyel kapcsolatban. „Nem kívánok hozzájárulni ehhez” – tette hozzá.

Amikor az interjúkészítő elismerte, hogy „ők sem szeretnek erről kérdezősködni”, azt válaszolta: „El tudom képzelni”.

Natalie némi betekintést is megosztott a mostani életmódjába. Elmondta, hogy szeret Párizsban és Los Angelesben is élni, és hogy szerinte nagyon jól kiegészítik egymást a városok.

„Nagyon nem hollywoodi életet élek Los Angelesben. A keleti oldalon élek. Van néhány barátom, akik a szórakoztatóiparban dolgoznak, de sok barátom van, akik nem, és amikor együtt lógunk, nem csinálunk iparági dolgokat. Nem járunk hollywoodi partikra, hanem otthon vacsorázunk a hátsó kertben. Valójában úgy találtam, hogy az ott élés sokkal kevésbé „hollywoodi” élménnyé tette számomra LA-t.” – mondta.

Azt is elmondta, hogy amikor korábban munka miatt LA-be látogatott, Beverly Hillsben maradt, és részt vett az iparági eseményeken, de az ottani élet miatt jobban értékelte a várost. „Az ottani élet sokkal kerekebbé tette a tapasztalataimat, és sokkal jobban megbecsültem mindazt, amit a város kínál, a természettől a művészetekig, az ételektől a zenéig, és persze az emberekig” – mondta.

via