Érdekesség

„Nem lehet valakit jobban szeretni egy darab papír miatt” – Enrique és Anna megmutatja, hogy miről is szól az igazi szerelem valójában

A volt orosz teniszező, Anna Kournikova és a spanyol énekes, Enrique Iglesias körülbelül 20 éve vannak együtt. Párkapcsolatuk során számos hullámvölggyel szembesültek, a szakítástól kezdve a 3 közös gyermek születéséig. Ez a nem konvencionális pár csak bizonyíték arra, hogy nem egy receptet kell követni ahhoz, hogy a kapcsolat működjön, hanem inkább a szeretett emberért kell harcolni mindennel, amid csak van.

Tudjuk, hogy nem létezik tökéletes kapcsolat, de létezik egy olyan dolog, hogy tökéletesen tökéletlen szerelmi történet, és úgy gondoljuk, hogy ezt érdemes megosztani.

Anna és Enrique egy forgatáson találkoztak, miközben az egyik dalához videót forgattak.

A pár első találkozása teljesen hétköznapi volt. Először 2001-ben látták meg egymást, amikor felvették Enrique “Escape” című dalának videóját. Annak ellenére, hogy közvetlenül a forgatás előtt találkoztak, a köztük lévő kémia annyira kifogástalan volt, hogy nem maradhatott észrevétlen.

A kulisszák mögött Enrique elárulta: „Gyönyörű, tehetséges és nagyszerű teniszező. Nem kell jó színésznek lenni ahhoz, hogy úgy csókoljam meg Annát, hogy a nézők el is higgyék, hogy szerelmes vagyok belé.” A szikra közöttük valóban hatalmas volt, mert nem sokkal a videó elkészítése után Anna és Enrique randevúzni kezdtek.

Azóta együtt vannak, de soha nem házasodtak össze.

Enrique és Anna már közel 20 éve boldog kapcsolatban vannak, és még mindig erős a kapcsolatuk. Azonban úgy döntöttek, hogy nem házasodnak össze, mert Anna számára ez nem volt fontos, és Enrique-nek ugyanez a meggyőződése: „Soha nem gondoltam, hogy a házasság bármin is változtatna. Talán azért, mert elvált szülőktől származom, de nem hiszem, hogy egy papír miatt jobban szeretsz valakit.”

Az egyik dolog, ami életben tartotta kapcsolatukat, az a tény, hogy mindvégig ugyanazon az oldalon álltak. Anna egyszer azt mondta: „Évek óta együtt vagyunk. Ő az én férfi verzióm, én pedig az ő női változata vagyok.”

Ellentétben sok párral, Enrique és Anna nem hiszik, hogy a házasság a boldog kapcsolat kulcsa. Amit Anna fontosnak tart, az az, hogy nyitottak és bíznak egymásban, és teljesen tiszteletben tartják egymást.

Kapcsolatuk nem volt mindig tökéletes.

Mint minden párkapcsolatban, Enriquénél és Annánál is meglehetősen sok hullámvölgy volt. Enrique még azt is elárulta, hogy voltak pillanatok, amikor a kapcsolatuk befejezésére gondolt, és Anna is. De mindezek ellenére minden akadályon átjutottak, amit az élet az útjukba görgetett, és ez csak még erősebbé tette szerelmüket.

Amikor Anna egyszer szakított Enrique-vel, a férfi írt neki egy dalt.

Abban az időben Enrique azt csinálta, amit a legjobban tud. Érzéseit dalszövegekben tolmácsolta, és megszületett az „Enamorado Por Primera Vez” dal (ami fordításban annyit jelent „először szerelmesnek lenni”). A maga romantikus módján elnézést kért élete szerelmétől, és végül újra összejöttek.

Most 3 imádnivaló gyermek büszke szülei.

Annak ellenére, hogy a pár nem házasodott össze, család akartak lenni és közös gyermekeket akartak. Tehát 2017-ben világra jöttek ikreik, Nicholas és Lucy.

Több mint 2 évvel később megszületett Anna és Enrique harmadik gyermeke, Mary. És amikor Enrique-t megkérdezték, milyen érzés 3 gyermek édesapjának lenni, elárulta, hogy nem alszik eleget, de a világon semmire sem cserélné el.

Szerinted a házasság megváltoztatja a kapcsolatot? Oszd meg velünk tökéletesen tökéletlen szerelmi történetedet.