Érdekesség

„Ő az, akiért imádkoztunk”, egy tűzoltó örökbe fogad egy babát, akit egy segélyhíváson segített a világra

Azt mondják, az életben nincsenek véletlenek. Ha ez így van, akkor az ebben a cikkben szereplő történet igazi sorsszerűségnek tekinthető. Maga az élet hozta össze Marc Haddent és lányát, és a történetük valószínűleg megdöbbentő lesz, ha végigolvasod.

Szeretnénk elmesélni nektek egy hihetetlen történetet, amelynek így kellett lennie.

A találkozásuk sorsszerű volt.

Történetünk hőse, Marc Hadden tűzoltó. 2011. november 14-ének egy átlagos munkanapnak kellett volna lennie a számára, azonban végül minden más lett.

Az a nap a szokásos módon kezdődött – Marc a szokásos módon ment a 24 órás műszakjába. Aztán hirtelen megváltoztatták a műszakbeosztását, és az orvosi egységbe helyezték. Az ő egységét egy olyan nőhöz küldték, aki aznap este egy kislánynak adott életet, Rebecca Grace-nek, a lánynak, akit Marc és a felesége később örökbe fogadott. Marc maga segítette világra a babát. „Úgy hozta a sors, hogy erre az ügyeletre kerültem” – mondja Marc.

A döntés, hogy örökbe fogadják Grace-t, meglepően könnyű volt.

Miután Gracie megszületett, Marc és az egysége bevitte a babát és az anyát a kórházba. Nem sokkal később egyértelművé vált, hogy a kislányt örökbe adják. Marc elmondta, hogy azonnal „elkezdett telefonálgatni, és mindenkitől, aki meghallgatta, tanácsot kért, hogyan fogadhatnánk örökbe Gracie-t”.

„Hosszú éjszaka volt, nem tudtam, hogy ez egyáltalán lehetséges lesz-e” – emlékszik vissza Marc. „Másnap reggel megtudtuk, hogy lehetséges, és a labda nagyon gyorsan mozgásba lendült”. Grace-t 48 órával később hazahozták.

Grace egy nagy család részévé vált.

Marc és felesége, Beth már 2 gyermek szülei voltak. Szerettek volna még több gyermeket, de nem lehetett. A döntés, hogy örökbe fogadják a kislányt, ijesztő volt Marc számára, mivel már 2 fiú apja volt. „Abszolút nagyon ijesztő volt, de egyben a legcsodálatosabb érzés is” – emlékszik vissza Marc. Az egész család rendkívül izgatott volt, hogy Grace is bekerül az életükbe.

„Soha nem néztünk vissza, és teljesen a családunk részének tekintjük őt”.

De Grace-t és az édesapját különleges, erős kötelék fűzi össze.

„Közös bennünk a tudat, hogy okkal kerültünk egymás életébe” – mondja Marc. Igyekszik minél több időt tölteni a lányával, és a lehető legtöbbet kihozni belőle.

Feleségével úgy döntöttek, hogy nem titkolják el Grace-től a hátterét. „A döntés, hogy Gracie-nek már a kezdetektől fogva elmondjuk, az iránta való tiszteletből született” – mondja Marс. Úgy gondolták, hogy Grace felé így lenne tisztességes, ha tudná, mennyire különleges. Nem akarták úgy kezdeni a kapcsolatuk építését, hogy valamit eltitkolnak előle.

Hiszel a véletlenekben? Szembesültél már az életedet megváltoztató véletlennel? Oszd meg velünk a történeteidet az alábbi komment szekcióban.