Emberek Érdekesség Megható

“Ő nem a néhai férjem, hanem a férjem.” David Bowie és Iman története bizonyítja, hogy az igaz szerelem sosem hal meg

Ritkán látni évtizedekig tartó gyönyörű románcot, amikor egy szerelmespár mindkét tagja híres ikon. David Bowie és Iman egy álompár volt, akiknek házassága 24 évig, a férfi 2016-os haláláig tartott. Bár ma már nincs közöttünk, az angol rocksztár emléke és öröksége egy cseppet sem halványult el. Különösen felesége szívében, aki még mindig érzi a jelenlétét, és erőt merít a közös emlékekből.

Minket lenyűgöz e 2 legenda örök szerelmi története. Szeretnénk megosztani veletek egy olyan mély kapcsolatot és egy olyan erős szerelmet, amely úgy tűnik, hogy mindent legyőz.

Amikor egy imádott rocksztár találkozott egy világhírű szupermodellel.

A 20. század egyik vezető művésze volt, aki lemezek millióit adta el, és generációkra volt hatással művészetével és stílusával. Egy szomáliai szupermodell, aki 4 nyelven beszél, és a világ legnagyobb tervezőinek múzsája volt. Tehát amikor a szerelem egyesít 2 ennyi tehetséggel és hírnévvel rendelkező embert, azt jó eséllyel a világ lenyűgözött szemekkel figyeli.

A férfi számára ez volt a “szerelem első látásra”.

Románcuk akkor kezdődött, amikor a rocksztár meghívta a gyönyörű szupermodellt egy délutáni teára. Úgy tűnik azonban, hogy Bowie annyira ideges volt, és annyira beleszeretett a szépségbe, hogy a “tea” szó véletlenül hagyta el a száját. Később ugyanis Iman rájött, hogy a férfi nem is iszik teát.

Bowie kijelentette, hogy azonnal vonzódott hozzá. Ugyanezt azonban nem mondhatjuk el Imanról, aki bevallotta, hogy néhány hónapba telt, mire rájött, hogy beleszeretett udvarlójába.

A saját privát menedékükben éltek, távol a reflektorfénytől.

Lányukkal, Alexandria Zahra Jones-szal együtt a pár hétköznapi családi életet élt, igyekeztek minél távolabb maradni a reflektorfénytől. És úgy tűnt, hogy szerelmük az idő múlásával csak erősödött. A zenei legenda még egy instrumentális darabot is „Abdulmajid”-nak nevezett el a másik feléről. Egyszer pedig kijelentette: “Azt gondolnád, hogy egy rocksztár és egy szupermodell házassága az egyik legnagyszerűbb dolog a világon. Ez így is van.”

Még mindig érzi a férfi jelenlétét és illatát.

Annak ellenére, hogy úgy tűnt, semmi sem képes szétválasztani ezt az álompárt, a legendás énekes 2016-ban, 2 nappal a 69. születésnapja után elhunyt. Iman szeretete néhai férje iránt azonban 6 év után is ugyanolyan erős, mint valaha. Kijelentette, hogy “még mindig érzi a lelkét, és hogy velük van, még akkor is, ha nincs ott a szemük előtt”.

A szupermodellből lett vállalkozó nemrég megalkotta a “Love Memoir” nevű illatot, hogy megörökítse “örök szerelmüket”. Elismerte, hogy férje halála óta viselte férje kölnijét, és “minden nap érezte őt a házuk körül és a birtokukon”.

“Várom, hogy újra találkozzam vele”.

Úgy tűnik, 26 év közös örömteli emlékei ma is a hajtóereje. A divatikon korábban bevallotta, hogy Bowie volt az igazi szerelme. Ami azt illeti, annyira élénken él benne az emléke, hogy elárulta, nem tekinti őt “elhunyt férjének”, mert még mindig a férje. Sőt, hozzátette, hogy “Ő volt igazán életem szerelme, és csak arra várok, hogy újra találkozzam vele”.

Szerinted az igaz szerelem sosem hal meg? Véleményed szerint mi az oka egyes párok figyelemre méltó sikerének?