Életmód Érdekesség

Ötnaponta mossa a haját, plusz más szépségápolási trükkök, amiket ellophatsz Kim Kardashiantól

Hibátlanul ragyogó bőrétől kezdve a fényes hajáig sok mindent lehet csodálni Kim Kardashian külsejében. Bár a valóságshow-k királynője megengedheti magának a legluxusabb szépségápolási kezeléseket, van néhány költségvetés-barát szépségápolási trükkje is. És kész megosztani néhány fiatalos ragyogása mögött álló titkot.

Nem mossa túl gyakran a haját.

A túl gyakori hajmosás károsíthatja a szálakat, és hosszú távon akár hajhulláshoz is vezethet. Kim Kardashian nagyon vigyáz a hajára, és nem szeretné, ha túlságosan száraznak tűnne.

„A hajamat nem mosom meg minden nap. Az első napon beszárítással kezdünk, aztán másnap egy rendetlenebb hangulatba megyünk át, majd a harmadik napon kivasaljuk, és egy igazán sima frizurát készítünk, mivel ehhez egy kis olaj kell a hajba. A negyedik nap lehet egy hátrafésült lófarok, az ötödik napon pedig megmossuk” – osztotta meg.

Nem ragaszkodik ugyanahhoz a szépségápolási rutinhoz.

Ha megtalálod azokat a bőrápolási termékeket, amelyek csodát tesznek veled, csábító, hogy felhalmozz belőlük, és állandóan használd őket. De a bőröd valójában hozzászokhat a bőrápolási termékek egyes összetevőihez, így azok kevésbé lesznek hatékonyak.

Hogy bőre egészséges és dús maradjon, a valóságshow-sztár szereti váltogatni a használt termékeket. „Állandóan változtatom a bőrápolásomat, mert szeretek új termékeket használni. Az arcom habzó tisztítóval mosom meg. Szükségem van arra, hogy habozzon” – mondta.

Sosem felejti el eltávolítani a sminkjét.

Amikor egy hosszú nap végén végre hazaérsz, csábítónak tűnhet, hogy kihagyd a sminkeltávolítást, és egyenesen az ágyba feküdj. De a sminkkel való alvás valójában eltömítheti a pórusokat, pattanásokat okozhat, és akár korai ráncokhoz is vezethet.

Bár Kim Kardashian nagyon aktív életmódot folytat, sosem felejti el lefekvés előtt leszedni a sminkjét. „Mindig mosd le a sminket, és használj meleg mosdókendőt” – tanácsolja.

Esküszik a waist trainer fűzőjére.

Bár a waist trainer állandó viselése bizonyos egészségügyi kockázatokat rejthet magában, helyes használat esetén javíthat a testtartásodon, segíthet a szülés utáni felépülésben és gyönyörű homokóra alakot adhat.

Kim Kardashian bevallja, hogy időnként visel waist trainert. „Viselj fűzőt vagy waist trainert! Sokat hordtam őket, miután megszülettek a babáim. Még edzeni is fogok bennük, ha karcsúsítani akarom a derekam” – mondta.

Te is kipróbálnád Kim Kardashian szépségápolási trükkjei közül valamelyiket? Neked is van olyan szépségtitkod, amit szívesen megosztanál a többi olvasóval?

via