Emberek Érdekesség

Pamela Anderson felismerhetetlen a smink nélküli fotókon, és azt mondja, az öregedés megkönnyebbülést jelent

Az ikonikus Baywatch színésznő és modell Pamela Anderson mindig is lenyűgöző szépségéről és irigylésre méltó alakjáról volt ismert. Ahogy öregszik, semmit sem veszített önbizalmából. Épp ellenkezőleg, magabiztosabb, mint valaha is volt. Ezt bizonyítják smink nélküli képei, és azt is megosztotta, mi a titka időtlen szépségének.

Azt mondja, az öregedés megkönnyebbülés.

Pamela Anderson nemrég egy lenyűgöző smink nélküli fotót osztott meg az Instagramon, ami bizonyítja, hogy a kortalan szépség lehetséges. A fotókon Anderson természetes hajjal pózol, megmutatva gyönyörű szeplőit.

Elárulta, hogy mostanában inkább a smink nélküli megjelenést részesíti előnyben, és az Instagram-posztban megható üzenetet írt: „Inkább megmutatom a szeplőimet… Jó móka megöregedni. Ez egy megkönnyebbülés. És egy bizonyos korban egyszerűen fiatalabbnak és frissebbnek tűnünk smink nélkül. Ez vagyok én – boldog vagyok azzal, aki most vagyok. Ez egy új világ, és nagyon hálás vagyok a sok szeretetért.”

Szívesebben költ pénzt öngondoskodásra, mint szépségápolási termékekre.

„Miközben a komfortzónánkon kívül feszegetjük a határainkat, az öngondoskodás fontos” – árulta el. Az öngondoskodási rutinja egy jó masszázsból áll, amit rendszeresen igénybe vesz, és egy oxigénes arcpakolásból. Anderson emellett imádja a pilatest, de amikor a munkával van elfoglalva, a parkban tett séták és a nyújtás is elég ahhoz, hogy fenntartsa az állóképességét.

Pamela hisz abban, hogy minden szépség belülről fakad.

„A boldogság a legjobb szépségtrükk. Bátornak lenni szexi. Érezni a félelmet és mégis csinálni” – árulta el mantráit és szépségfilozófiáját egy interjúban. „A szabadságért való küzdelem a saját szabadságunkkal kezdődik. Az élet egy kiváltság, amit nem szabad félvállról venni” – tette hozzá.

Nem aggódik az öregedés miatt.

Mivel Anderson közeledik 56. születésnapjához, azt mondja, nem lesz baja az öregedéssel. „Nem fogok emiatt aggódni. Mindannyian a lehető legjobban akarunk kinézni, de én sosem aggódtam emiatt” – nyílt meg egy interjúban.

Egy olyan világban, ahol a szépségszabványoknak való megfelelés nyomása nyomasztó lehet, Pamela üzenete üdítően emlékeztet arra, hogy az igazi szépség belülről fakad. Kortalan szépsége az öngondoskodás és az önszeretet erejének bizonyítéka, és inspirálja a nőket.

via