Emberek Érdekesség Film

Pedro Pascal lett a világ legnépszerűbb híressége, megelőzve Brendan Frasert

Amellett, hogy a The Last of Us világszerte vezeti a streaming-listákat, Joel Miller, azaz a színész Pedro Pascal lett a beszédtéma minden városban. Valójában most ő a legnépszerűbb sztár a világon, mivel az emberek nem tudnak betelni vele, és mi sem tudunk betelni vele!

Évtizedek óta aktívan tevékenykedik a filmiparban.

Pascal még 1996-ban kezdte pályafutását kisebb szerepekkel. Olyan projektekben tűnt fel, mint a Downtown, a Buffy, a vámpírok réme, az Esküdt ellenségek, a Jackie nővér, a Homeland: A belső ellenség és a CSI, egészen a 2014-es nagy áttöréséig, amikor is Oberyn Martellt alakította a Trónok harca negyedik évadában.

De csak a közelmúltban vált világhírű ikonná.

Nem kellett sok idő, hogy az emberek felfigyeljenek hihetetlen színészi képességeire, és Pedro olyan népszerű sorozatokban kapott szerepet, mint a Narcos és A Mandalóri. De az HBO 2023-as drámasorozata, a The Last of Us miatt úgy tűnik, mindenki rákeresett a színészre a Google-ben. Az IMDb sztármétere szerint a chilei születésű amerikai színész jelenleg a legnépszerűbb világszerte.

Platformját arra használja, hogy kiálljon azért, amiben hisz.

Embed from Getty Images

A nagy népszerűség nagy felelősséggel jár, és Pedro ezt nagyon is jól tudja. A színész arra használja a közösségi médiát, hogy kiálljon a társadalmi ügyek mellett. Büszke támogatója az LMBTQ+ közösségnek és az emberi jogoknak. Amikor húga, Lux 2021-ben bevallotta, hogy transznemű, ő mellette állt.

Más színészek, akik bekerültek a top 10-be

#2 Tom Sizemore

Embed from Getty Images

#3 Bella Ramsey

#4 Storm Reid

#5 Madelyn Cline

#6 Brendan Fraser

Embed from Getty Images

#7 Jenna Ortega

#8 Aubrey Plaza

#9 Riley Keough

#10 Elizabeth Banks

via