Emberek Érdekesség

Pierce Brosnan válaszol a felesége súlyát kritizáló trolloknak, és megmutatja, mi az igazi szerelem

A társadalom sztereotípiái és előítéletei a hírességekre is hatással vannak. Ezúttal Pierce Brosnan szeretett feleségéről, Keely Shaye Smithről volt szó. Keelyt, a kétgyermekes anyukát nyíltan megszégyenítették a trollok. Nem sokkal később a posztot törölték, de így Brosnan megvédte feleségét, és igazi hőssé vált.

Szeretnénk dicsérni Pierce Brosnant, amiért úriemberként viselkedik, és úgy bánik a feleségével, mint egy királynővel.

Pierce és Keely több mint 20 éve élnek boldog házasságban.

Az egykori James Bond (1995), Pierce Brosnan 2001 óta él boldog házasságban Keely Shaye Smith-el. Pierce akkor ismerkedett meg Keelyvel, amikor első feleségét, egy Cassandra Harris nevű ausztrál színésznőt petefészekrákban elvesztette. A sztárpár több mint 20 éve házas, miután további 7 évig jártak együtt. Zárt esküvői szertartással házasodtak össze 2001-ben. Pierce azóta is arról híres, hogy hihetetlenül szereti feleségét. Határozott hozzáállásával ismét megmutatta a világnak, hogy mi az igazi szerelem.

Egy facebookos troll Keely súlyát kritizálta.

Egy troll megosztott egy régi képet Pierce-ről és feleségéről, amint a tengerparton pózolnak, valamint egy aktuális változatot róluk, rámutatva a pár testének változására, mondván: „Ezek vagyunk mi”. Bár a posztot leszedték, Pierce válaszolt a feleségét érő, kövérséget megszégyenítő sértésekre.

Pierce Brosnan így reagált szeretett feleségével kapcsolatban: „Erősen szeretem a teste minden egyes görbületét”.

Pierce szerint Keelynek felajánlották, hogy műtétet végezzenek rajta, hogy csökkentse a súlyát, majd hozzátette: „De erősen szeretem testének minden egyes görbületét. Ő a legszebb nő a szememben”. Az emberi tulajdonságai miatt szerette meg őt, és ez a szeretete tovább bővült, amikor 2 közös gyermekük gondoskodó édesapja lett. Pierce büszke a feleségére, és szavaival élve „Mindig arra törekszem, hogy méltó legyek a szeretetére.”

Pierce Brosnan nem először mutatta ki nyilvánosan a felesége iránti szeretetét.

Pierce Brosnan nem először mutatta ki szeretetét a felesége iránt. Huszadik házassági évfordulójuk alkalmából megosztott egy szerelmes üzenetet, amelyben ezt írta: „A szerelmem örökké veled növekszik”. Keely így válaszolt vissza: „Még mindig az igazi! Köszönöm a szerelmed és a barátságod ajándékát. A világ sokkal szebb veled!” Ebből is látszik, mennyire egyedi a kapcsolatuk.

Egy másik alkalommal ismét ezt tette, amikor az Instagramján egy házukban készült képpel ünnepelte az évfordulójukat, elhitette velünk, hogy „boldogan élünk, amíg meg nem halunk”, és fenntartotta bennünk a reményt egy tündérmesébe illő szerelemre.

Pierce Brosnan számára a szerelem szent volt nehéz gyermekkora miatt.

A Keely iránti szerelmének szentsége a rossz bánásmódból ered, amit gyerekként kapott, illetve abból, hogy felnőttként nem volt apafigurája. Ez arra késztette, hogy értékelje az apaságot és az erősebb családi gyökereket, és közben úgy döntött, hogy a nehéz múlton való rágódás helyett inkább a jövőjére koncentrál. Ha te is azok közé a gyerekek közé tartozol, akiknek nehéz volt felnőni, tudd, hogy Pierce Brosnan is osztozik ugyanebben a sorsban, és bebizonyítja, hogy ez nem határozza meg, hogy ki vagy, vagy hogy ki leszel, ha felnősz.

Még ha úgy tűnik, nem is öregszik, Pierce megjegyzi ősz haját: „Egyszerűen elengedem”, ahogyan ő maga határozza meg a boldogság és a szabadság saját verziójának útját. Különleges tehetsége és színészi sikerei mellett mindannyiunknak van mit tanulnunk Pierce és Keely útjából, kezdve azzal, hogy úgy döntünk, hogy jelen maradunk, és bármi történjék is, szeretünk, élünk és nevetünk a legvadabb mértékig.

Téged mely hírességek inspirálnak az igaz szerelmi történeteikkel? Oszd meg őket velünk a hozzászólásokban!