Emberek Érdekesség

Rebel Wilson 42 évesen coming outol, és bebizonyítja, hogy sosem késő megtalálni a szerelmet

Rebel Wilson elmondta, hogy mindig is későn érő típus volt, ha a magánéletéről volt szó. Elmagyarázta: „A szerelmi életemben későn érőnek kellett lennem”. De most, 42 évesen ő és párja, Ramona Agruma elárulták, hogy ők egy szerelmes pár.

Nem is lehetnénk elragadtatottabbak az ausztrál színésznő és párja miatt.

Rebel elmondta, hogy kapcsolatban él, de azt nem árulta el, hogy kivel.

Még májusban Rebel arról beszélt, hogy boldog párkapcsolatban él. De akkor semmit nem árult el magukról. Azt mondta: „Ez egy baráti közbenjárás volt. Mindkettőnket legalább 5 éve ismerte, és azt mondta: ‘Szerintem ti ketten jól kijönnétek egymással.‘ És így is lett!”

Rebel megtalálta a szerelmet Ramona mellett.

Wilson elmondta: „Hetekig telefonon beszéltünk, mielőtt találkoztunk volna. És ez egy nagyon jó módja volt annak, hogy megismerjük egymást. Kicsit régimódi volt ebben az értelemben – nagyon romantikus.”

Egy posztban azt írta: „Azt hittem, hogy egy Disney-herceget keresek… de talán amire valójában szükségem volt egész idő alatt, az egy Disney-hercegnő volt”. Ezt a #loveislove hashtaggel együtt osztotta meg.

A nő 2020-ban randizott Jacob Busch-szal.

Rebel és Jacob 2019 óta ismerték egymást, és egy közös barátjuk hollywoodi otthonában találkoztak. Együtt vettek részt rendezvényeken. Elmentek egy esküvőre, együtt töltötték a Halloweent, és elmentek egy rendezvényre Monacóban. Azonban 2021 szeptemberében Rebel elárulta, hogy ismét szingli.

Rebel saját maga kezdte el a termékenységi kezelést.

Egy interjúban Rebel azt mondta: „Az elmúlt 2 évben termékenységi kezeléseken mentem keresztül, és remélem, hogy egy bizonyos ponton saját családom lehet. Még egy kicsit bizonytalan, hogy ez tényleg így lesz-e. Ez egy érzelmi hullámvasút. De mindent megtettem, ami tőlem telik, úgyhogy lesz, ami lesz”.

Te hogyan találkoztál a szerelmeddel? Későn érő típus voltál, amikor a szerelemről volt szó?

via