Érdekesség

Reese Witherspoon megosztja, milyen érzés egyedül nevelni egy lányt, annak ellenére, hogy házas vagy, és tanácsot ad minden újdonsült anyukának

Az anyaság olyan élmény, amely örökre megváltoztatja egy nő életét. És ebben a folyamatban a legtisztább és legszebb érzések merülhetnek fel, de egyben a legnehezebben érthetőek is. Pontosan ez történt Reese Witherspoon-nal is, aki egy nemrégiben adott interjúban elmesélte, mennyire bonyolult volt számára, hogy 23 évesen anya lett, és szinte egyedül kellett szembenéznie első gyermeke felnevelésével, annak ellenére, hogy házas volt.

Minket meghatott ez az inspiráló történet, ezért szeretnénk megosztani veletek.

Egy fiatal házaspár

Embed from Getty Images

Reese Witherspoon a 21. születésnapját ünnepelve ismerkedett meg Ryan Phillippe-pel, és bevallotta, hogy amikor megismerkedett a színésszel, azt mondta neki, hogy „te vagy a születésnapi ajándékom”, és ezt a mondatot ma már kicsit szégyelli. 1999-ben, egy évvel a lánykérés után összeházasodtak, és szeptemberben megszületett a kisbabájuk, Ava.

23 évesen lett anya

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

ava (@avaphillippe) által megosztott bejegyzés

A pár első lánya akkor jött a világra, amikor Reese mindössze 23 éves volt, és bár a színésznő akkoriban még Ryan felesége volt, elmesélte, hogy az anyaság első néhány hónapját egyedül töltötte. „Távol éltem az édesanyámtól, neki teljes munkaidős állása volt ápolónőként. Egyedül neveltem őt. Nem voltak testvéreim, sem nagynénéim. Egyedül voltam egy új városban, Los Angelesben, és szó szerint nem voltak barátaim, sírtam” – részletezte egy interjúban.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

ava (@avaphillippe) által megosztott bejegyzés

A fiatalság, a magány és a tapasztalatlanság nagyon megnehezítheti a dolgokat, ha újszülöttekről van szó. „Nem tudtam, mit tegyek, amikor a baba egész éjjel sírt, nem tudtam, mi az az alvás tréning. Ava valószínűleg 7 hónapos koráig egész éjjel fent volt, mert nem tudtam, hogy nem kell folyamatosan etetnem” – folytatta Witherspoon.

2003 októberében azonban megszületett Ryan és Reese második fia, akit Deaconnak neveztek el, de a színészek házassága 2006-ban véget ért. Ők ketten jó kapcsolatot ápolnak egymással, és kifejtették, hogy ha egy tanácsot kellene adniuk a gyerekeiknek, az az lenne, hogy ismerjék meg önmagukat, mielőtt elkötelezik magukat valaki más mellett.

Amikor a fikcióban van egy csipetnyi valóság

2017-ben Reese szerepelt az Újra otthon című filmben, amelyben egy nemrég elvált, kétgyermekes anyát keltett életre, akinek szembe kell néznie azzal, hogy egyedül nevelje a gyerekeket Los Angelesben. Szinte lehetetlen nem arra gondolni, hogy a színésznő kiváló alakításának talán köze lehetett ahhoz, hogy a film cselekménye nagyon hasonlított a saját, valós életbeli történetéhez.

Hogyan néz ki az élete ma

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Reese Witherspoon (@reesewitherspoon) által megosztott bejegyzés

A Doktor Szöszi sztárja nemcsak szakmai, hanem személyes téren is szépen él. Férje a sztárügynök Jim Toth, akivel egy közös fia van, a kis Tennessee. Gyönyörű családja van egy olyan férfival, aki kiváló apa és remek férj: „Támogatja az ötleteimet és az álmaimat” – magyarázta Witherspoon.

Reese néhány tippje a leendő anyukáknak

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Reese Witherspoon (@reesewitherspoon) által megosztott bejegyzés

Amikor a színésznőt a gyermekneveléssel kapcsolatos tapasztalatairól kérdezték, néhány tanácsot szeretett volna átadni az újdonsült anyukáknak: „Nehéz, de a legfontosabb dolog, hogy találjatok egy baráti hálózatot, amely támogat benneteket, mert nem tudtok mindent egyedül csinálni”. A nehézségek ellenére Reese azt mondta, semmit sem változtatna a történetén vagy azon, ahogyan a dolgok történtek az életében.

Szerinted mik az anyaság legnehezebb aspektusai, amelyekről nem sokat beszélnek? Mesélj nekünk a tapasztalataidról a hozzászólásokban.