Érdekesség

Ryan Reynolds, 3 lány édesapja elárulta, miért reméli, hogy hamarosan újabb kislánya lesz

Közel 2 hónap telt el azóta, hogy Blake Lively negyedik terhességi meglepetését is bejelentette a nyilvánosságnak. Az imádnivaló pár a múltban mindig is nyíltan beszélt arról, hogy nagy családot szeretnének, most pedig Ryan Reynolds, a 3 gyermekes apuka nyíltan beszélt arról, hogy milyen nemű babát szeretne – ami azt is elárulta, hogy nem tudja, mi lesz a következő babája neme.

A gyerekek mindig is a legfontosabbak voltak számára.

Ryan Reynolds az ideális lányos apuka. A pár már a 7 éves James, a 6 éves Inez és a 3 éves Betty szülei. Úgy döntött, hogy visszalép a színészi karrierjétől, és ezt így magyarázta: „A legnagyobb dolog számomra, és tudom, hogy neked is vannak gyerekeid, hogy nem akarom kihagyni ezt az időt a gyerekeimmel”.

Drukkol egy másik lányért.

A háromgyermekes apuka, aki hamarosan négygyermekes apuka lesz, nemrég megosztotta, miért remél még egy lányt, és beszélt arról a gyermekről is, akit feleségével, Blake Livelyval várnak. Reynolds egy interjúban nyilatkozva elmondta, hogy reméli, hogy a Livelyval közös gyermekük lány lesz. Megható magyarázatot adott arra, miért szeretné, ha még egy lány csatlakozna a nagytestvérek családjához.

„Ismerem a lányokat, szóval valahogy ebben reménykedem” – vallotta be Reynolds.

A színész 4 fiú legfiatalabbja, így jól ismeri, hogy a fiúk milyen káoszt tudnak okozni egy otthonban. A színész kijelentette: „Nekem csupa fiútestvéreim vannak, ezért tapasztalatból beszélek. Szeretem a jólétemet, és szeretem az otthonomat. Én voltam a legfiatalabb 4 gyerek közül, és mi csak gyújtogatók és tűzoltók voltunk”. A háromgyermekes apuka azonban az interjú során biztosított arról, hogy ő és Lively „készen állnak arra, ami történik”.

A pár a hagyományaikhoz híven megvárja, hogy megtudja a gyermek nemét, amíg megszületik.

A pár egyelőre nem jelentette be a kicsi születésének időpontját, és kiderült, hogy Reynolds és Lively hajlamosak megvárni a gyermek születését, hogy kiderüljön, fiú vagy lány lesz-e, így a neme valószínűleg egy ideig rejtély marad.

Szerinted van köze a baba nemének a szülők szeretetéhez?

via