Érdekesség

Selena Gomez elárulja, miért hízik, és üzenetet küld a testszégyenítőknek

Selena Gomez a testpozitivitást ünnepli, és minden méretben szereti az alakját. A sztár nemrég őszintén beszélgetett rajongóival a TikTok-on, és elmagyarázta, hogyan hat az egészségi állapota a testére. Szerintünk Selena mesés, és ahogyan az elfogadást és az önszeretetet terjeszti, még jobban csodáljuk őt.

Miután rengeteg kommentet kapott a testével kapcsolatban, a 30 éves nő élő közvetítést készített, és elmagyarázta, hogy a lupusz gyógyszerezése nagy súlyingadozást okoz.

Selena, akinél még 2015-ben diagnosztizálták a lupuszt, megosztotta, hogy amikor szedi a gyógyszereit, hajlamos „sok vizet visszatartani, és ez nagyon normálisan történik”. Majd hozzátette: „Amikor már nem szedem, hajlamos vagyok fogyni.”

Az énekesnő és színésznő kifejtette, hogy miért nyílik meg a helyzetével kapcsolatban: „Csak bátorítani akartam mindenkit, aki szégyent érez, hogy pontosan min megy keresztül, és senki sem ismeri a valódi történetet.”

Továbbra is pozitívumot terjesztett rajongói felé, megjegyezve: „Csak azt akarom, hogy az emberek tudják, hogy gyönyörűek vagytok, és csodálatosak vagytok”. Gomez a továbbiakban elismerte, hogy mindannyiunknak vannak olyan napjai, amikor nagyon levertnek és mélyen érezzük magunkat, és ez teljesen normális.

De ragaszkodik ahhoz, hogy az egészségünknek mindig prioritást kell élveznie. Megosztotta: „Sokkal inkább szeretnék egészséges lenni és vigyázni magamra. A gyógyszereim fontosak, és úgy gondolom, hogy ezek segítenek nekem.”

A sztár ezután folytatta a testképpel kapcsolatos tapasztalatainak megvitatását, és bevallotta: „Nem vagyok modell, soha nem is leszek”. Mindenképpen hozzátette, hogy szerinte a modellek „fantasztikusak”, de ő egyszerűen nem modell, és nem várja el magától, hogy úgy nézzen ki, mint egy modell.

Gomez a videót egy kedves üzenettel zárta a rajongóinak: „Szeretlek titeket, srácok, és köszönöm, hogy támogattok és megértetek”. Hozzátette: „És ha nem, menjetek el, mert őszintén szólva nem hiszek abban, hogy az embereket a testük miatt szégyeníteni kellene, vagy bármi ilyesmi”.

via