Érdekesség

Selena Gomez testszégyenítő kommenteket kapott legutóbbi vörös szőnyeges megjelenése után, és a reakciója megfizethetetlen volt

A 80. Golden Globe-díjátadó ünnepségen Selena Gomez lenyűgöző vörös szőnyeges megjelenésével hívta fel magára a figyelmet. És bár a sztár ragyogóan nézett ki és hihetetlenül jól érezte magát a bőrében, néhányan mégis megjegyzést tettek a külsejére. Gomez azonban a legpozitívabb hozzáállással és okos szavakkal szállt szembe ezekkel a kritikusokkal, és ettől még jobban csodáljuk őt.

A 30 éves sztár úgy döntött, hogy 9 éves féltestvérét, Gracie-t is magával hozza a vörös szőnyeges eseményre, és a duó olyan imádnivalóan nézett ki együtt, ahogy mosolyogtak a kameráknak. Ráadásul Gomez pántnélküli, fekete ruhája combközépig érő hasítékkal és lila puffos ujjakkal tökéletesen kiegészítette gyönyörű sziluettjét.

Néhány online követő azonban kommenteket hagyott az előadó testével kapcsolatban, és megjegyezték, hogy felszedett néhány kilót.

Ezekre a megjegyzésekre válaszul az énekesnő egy Instagram Live videót készített, melyben húga, Gracie volt mellette.

Gomez megjegyezte: „Kicsit nagy vagyok most, mert jól éreztem magam az ünnepek alatt.” Ezután testvéréhez fordult, és megkérdezte tőle: „Ugye?” Gracie pedig úgy tűnt, teljesen egyetért idősebb nővérével. Gomez ezután így folytatta: „De minket nem érdekel”, mire a páros nevetésben tört ki.

Azzal, hogy Gomez kinevette ezeket a megjegyzéseket, nem csak kishúga, hanem lányok és nők milliói számára is jó példakép volt világszerte. Bebizonyította, hogy a testünk elfogadása és az, hogy jól érezzük magunkat benne, függetlenül attól, hogy milyen méretűek vagyunk, az igazán fontos. Elvégre az önszeretet az, amitől belülről kifelé ragyogsz.

És nem ez az első alkalom, hogy Gomeznek szembe kellett néznie a testével kapcsolatos megjegyzésekkel. Még 2022 áprilisában ismét reagált a testalkatával kapcsolatos kommentelőkre, mondván, hogy a soványság nem éri meg, hogy lemondjon a kedvenc ételeiről. Gomez hozzátette: „Úgy vagyok tökéletes, ahogy vagyok.” Mi pedig nem is tudnánk jobban egyetérteni.

Egyetértesz azzal, hogy Selena Gomez gyönyörűen nézett ki a vörös szőnyegen? Van olyan tipped, ami segít magabiztosnak és kényelmesnek maradni a saját bőrödben?

via