Érdekesség

Sok szívfájdalom után Jennifer Aniston rájött, hogy mit is értékel igazán

Ahhoz, hogy egy kapcsolat működjön, mindkét félnek kompromisszumokat és áldozatokat kell hoznia. Ez azonban nem lehet elég, és még a legnagyobb szerelmi történetek is véget érhetnek. Jennifer Aniston mindig is sokat tett azért, hogy kapcsolatai erősek maradjanak, de végül rájött, mennyire fontos, hogy önmagát mindennél többre becsülje.

A férfiak az életében

Jennifer Aniston és Brad Pitt mindenki álmait valóra váltotta, amikor egy pár voltak. Nemcsak karrierjük csúcsán voltak, de nagyon szerelmesek is voltak, amikor 2000-ben összekötötték az életüket.

1994-ben ismerkedtek meg, miután Brad szakított Gwyneth Paltrow színésznővel, Jennifer pedig véget vetett Tate Donovan színésszel való kapcsolatának. Kapcsolatuk annyira megerősödött, hogy összeházasodtak és évekig együtt maradtak.

Annak ellenére, hogy megterhelő munkájuk volt, mindketten családot akartak alapítani, és szerelmüket egy kisbaba születésével megkoronázni A pár vonakodott szerelmüket nyilvánosan is kimutatni, de a Jóbarátok sztárja egyszer mégis megtette: „Tudom, hogy van valami különleges köztünk […] jó, ha van valaki, aki lehorgonyoz és tényleg mindent tud rólad”.

Jennifer hagyta, hogy a szíve valaki másba szeressen, amikor 2007-ben megismerkedett a híres színésszel, Justin Theroux-val, miután a Trópusi vihar forgatásán találkoztak, amelyet Theroux Jennifer régi barátjával, Ben Stillerrel közösen írt.

Nem tudni pontosan, hogy mikor kezdtek randizni, de a pletykák akkor kezdtek szárnyra kapni, amikor 2011-ben együtt dolgoztak a Hippi-túra című filmben, ekkor indult be igazán a kapcsolatuk. A dolgok hamar komolyra fordultak, és egy évvel később, a nő születésnapi partiján Justin megkérte a kezét.

Azonban csak 3 évvel később léptek oltár elé – egy privát és kis szertartást tartottak, ahová csak a legközelebbi barátaikat hívták meg. Sajnos kapcsolatuk nem tartott olyan sokáig, mint remélték, és a pár 2018-ban bejelentette válását: „Bejelentettük a különválásunkat. Mi két legjobb barát vagyunk, akiknek elváltak útjaik, de várjuk, hogy folytassuk nagyra becsült barátságunkat”.

A szakítás Braddel és a hűtlenségi vádak

Számos bulvárlap foglalkozott és foglalkozik még ma is Jennifer és Brad 2005-ös válásával. Mindenkit sokkolt, amikor bejelentették a szakításukat, ezért a pár úgy döntött, hogy nyíltan beszélnek mindenről, hogy véget vessenek a pletykáknak. „Ez a döntés átgondolt megfontolás eredménye. Boldogan maradunk elkötelezett és gondoskodó barátok, akik nagyon szeretik és csodálják egymást”.

A botrányos szakításukat viszont egy sor tényező előidézte, amelyek közül néhányat sosem erősítettek meg. Közismert tény, hogy nem sokkal Anistontól való válása után Brad Pitt, aki éppen a Mr. és Mrs. Smith című filmen dolgozott Angelina Jolie-val, hosszú távú kapcsolatot kezdett vele.

Számos pletyka keringett arról, hogy Pitt megcsalta Anistont, de egyik fél sem jelentkezett soha, hogy megerősítse ezeket. Egyrészt Aniston úgy döntött, hogy lazán veszi a volt férje és Jolie kapcsolatát. Amikor az új párról készült fotóról kérdezték, csak annyit vallott be: „Furcsa az időzítés? Igen. De ez nem az én életem. Ő hozza meg a saját döntéseit. Elváltunk, és láthatod, hogy miért”.

Másrészt nem sokkal a válás után Pitt adott néhány kétes interjút, amelyben utalt arra, hogy a megcsalásról szóló pletykák valószínűleg igazak. Később azonban visszavonta kijelentéseit, mondván: „Elszomorít, hogy ezt így értelmezték. Jen egy hihetetlenül adakozó, szerető és vidám nő, aki továbbra is a barátom. Ez egy fontos kapcsolat, amit nagyra értékelek”.

Jennifer megtanulta, hogy önmagát mindennél többre becsülje.

Két válás és több szakítás után Jennifer készen áll az újrakezdésre. A színésznő nem vágyik párkapcsolatra, és nem tervezi, hogy újra férjhez megy. Mostanra mindkét exférjével jóban van – barátok, akik támogatják egymást. Azonban ez nem volt mindig így, és Jennifer sajnálja, hogy túl sokat adott magából annak, akivel együtt volt.

Bradről beszélve bevallotta: „Nem adnék ki magamból olyan sokat, amit időnként megtettem. Ez volt az a dolog, hogy gondoskodó vagyok. Szeretek gondoskodni az emberekről, és néha határozottan az ő igényeit helyeztem az enyémek elé”.

Aniston visszanyeri az identitását és az erejét, miután a házassága alatt ezeket félretette. „Úgy érzem, hogy most már megtörtem a mintát. Soha többé nem hagyom magam így cserben. Úgy érzem, hogy az önérzetem megerősödött emiatt”.

Jennifer következetesen igyekezett a karrierjét és a kapcsolatait előtérbe helyezni önmaga szeretetével szemben, ami miatt fokozatosan elveszítette önmagának egy részét. Mivel házasságai nem működtek, a színésznő számos sztereotipikus tévhit céltáblája lett, mint pl: „Jen nem tud megtartani egy férfit”, és „Jen nem hajlandó gyereket vállalni, mert önző és elkötelezett a karrierje iránt”.

Jennifer, mint minden tiszteletre méltó, erős nő, megtanulta, hogy járja az útját, és kizárólag a saját erejére támaszkodjon. Teljesen tisztában van képességeivel és az önbizalom megszerzésének előnyeivel saját maga számára. Figyelmen kívül hagyja a nyilvános személyiségével kapcsolatos pletykákat, és nem rágódik a múlton: „Nem érzek űrt. A házasságaim, nagyon sikeresek voltak”.

Te hogyan birkóztál volna meg 2 válással? Gondolod, hogy önmagadat előtérbe helyezni egy kapcsolatban nehéz?

via